MSZP nélküli összellenzéki vita volt a kormány leválthatóságáról a Budai Liberális Klubban, ahol a Jobbik lassan gyakoribb vendég, mint Fodor Gábor.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja persze, ezek nagyob barmok mint eddig, vagy csak gátlástalanabbak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ja persze, ezek nagyob barmok mint eddig, vagy csak gátlástalanabbak! =))
Béla333
""Értsék jól, a Soros-terv egy olyan propagandafogás, amivel elterelik a figyelmet a fontos dolgokról. Amikor az összefogásról beszélünk, az arra jó, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy az ellenzék nem volt képes megadni a reményt, hogy komoly változás történik az országban az elmúlt 27 évhez képest" - mondta Hadházy, aki szerint akkor lehet kormányváltás, ha ezt a reményt az ellenzék meg tudja adni."

Na ez ellen küzd itt sok-sok DK-s és magát demokratikusnak gondoló, de valójában semmiféle változást nem támogató kommentelő is!
Tüzelnek mindenre, ami nem DK/Gyurcsány, mindegy hogy a másik elképzelésében van-e esetleg bármilyen értelem?!
Kártékonyságban hajazzák a Fideszes fanatikusokat is, az érdekeik is ugyanazok: maradjanak az eddigi mutyibrigádok, az ország további kifosztása, ugyanúgy ahogy az elmúlt évtizedekben is történt!
Peller Anikó
Ezek a szherencsétlenek teljesen, de teljesen félreértik a világot. A választási rendszert akarnák megváltoztatni amit a fidesz a maga szájízére szabott.

Na most az az ellenzékinek hazudott bénakacsa aki azt képzeli, hogy ellenzékből bármi hasonlót egyáltalán be tud nyomni a parlamentbe az nem normális.

Nem azért pofozgatták ilyenre a választási rendszert, hogy majd a választás előtt pár hónappal megvilágosodjanak és megszavazzák a saját bukásukat.

Mindenki egyedül fog nyerni. Akarommondani egyedül akar nyerni. Miközben a fidesz ontja az egészoldalas reklámokat minden csatornában ahova valók.
Clavigo
@Béla333: Lényeg,,hogy az lmp. kihátrált ,, szétbaszott mindent,ami az összefogást szolgálta volna... .Orbán elvtárs útmutatása szerint..Higgadjál már le..
Béla333
@Clavigo: 22.02
Hülye gyerek! Bent sem volt!
Veletek szövetség? Inkább disszidálok!
Nessy
Naiv lelkek vitája a vágyaikról, feledve a valóságot!
Béla333
@Clavigo: 22.02
Veletek még azt sem lehet megbeszélni, hogy mennyi 2x2?!
Még arról is megnézitek először, hogy mit is ír erről a Nyugatifény blog!
B+ nektek nem is való semmiféle demokrácia, nektek az Orbán féle félázsiai rendszer való!
Béla333
@Nessy: 22.08
Mit gondolsz engem nem a valóság zavar leginkább?
Az elmúlt 30 év valósága!
Clavigo
@Béla333: :) :)DDD :) :) Ne legyél már ilyen negatív.. :))) Ha disszidálsz,,ki fogj ezeknek a hülyéknek dolgozni,,adózni..Szükség van Rád ,,Bélám.. :))))))
Nessy
@Béla333: Elfogultságodat ismerve nem is próbállak meggyőzni. Több évtizedes fennállásom alatt megtanultam, hogy reménytelen lenne.
Tisztelem a kitartó hitedet az LMP-ben. Tudod, minden relatív, engem az elmúlt hét év valóságának a nem felismerése zavar.
Béla333
@Nessy: 22.36
Miért gondolod, hogy én nem ismerem fel az elmúlt 7 év valóságát?
Csak azért mert nem fogadom el a korábban a Fidesszel összejátszó, velük mutyizó, közösen lopkodó pártokat és politikusokat sem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.