Rendhagyó írást teszünk most közzé: a blog egyik munkatársa búcsúzik a hazai közélettől. Magyar Gábor hétfőtől az Európai Bizottság tisztviselőjeként dolgozik, s e minőségében a jövőben nem nyilváníthat véleményt az itthoni viszonyainkról. 

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ebben mi is csak reménykedhetünk

Vannak némi tanulságai ennek a búcsú-beszélgetésnek

A magyarugyved.blog „Magyar Gábor is emigrál Búcsúposzt” írása bár címében erősen félrevezető (hisz szó sincs emigrációról, hiszen az ifjabbik sztárügyvéd csak megpályázott egy EU-s állást és megkapta). Azonban a beszélgetésnek van két fontos és tanulságos gondolata.
Egyfelől itt a lead „Rendhagyó írást teszünk most közzé: a blog egyik munkatársa búcsúzik a hazai közélettől. Magyar Gábor hétfőtől az Európai Bizottság tisztviselőjeként dolgozik, s e minőségében a jövőben nem nyilváníthat véleményt az itthoni viszonyainkról.”, amit sokaknak sokszor el kellene mondani, kezdve a derék Tömjény Sónyival.
Ami pedig abbéli reménykedését illeti, hogy „Azt remélem, hogy segíteni tudok abban, hogy Magyarország visszataláljon az EU alapértékeihez, és jóhiszeműen együttműködő tagja legyen az egyre mélyebben integrálódó uniónak.”, vannak kétségeim. Nem abban, hogy ő személy szerint ezen fog igyekezni, hanem ennek, ezen változásoknak a reményében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.