A feltörekvő európai országok és a közép-ázsiai államok felsőoktatási intézmények között hét magyar van a top kétszázban, a legjobb eredményt a Szegedi Tudományegyetem érte el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi van? Mar a HVG is lefekszik orbannak? Micsoda baromsagrol ir? Milyen "feltorekvo europai es azsiai orszagokrol" beszel?
Az elso 500-ban nincs magyar egyetem (allitolag nemreg keszult egy uj statisztika, es abba az ELTE bekerult), mert az egyetemeket nem egy regioban, hanem vilagszerte kell osszehasonlitani, csak igy van ertelme es erteke!
Ha egy azsiai orszagok kozotti felmerest csinalnak, akkor ott Oroszorszag es Kina meg Japan viszi a primet, a feltorekvo !! (??? Hat Magyarorszag nem szarnyal? Europa nem tekint ra kiguvadt szemekkel, hogy kovethesse???) orszagokat vesszuk, akkor abban talan Lengyelorszag, Romania, Bulgaria es mi vagyunk benne,... Na, ebben a listaban esetleg lehet Magyarorszagrol is egyetem.

Egyebkent pedig vakok kozott a felszemu a csaszar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.