Méghozzá attól tartanak, hogy az ellenzéki szavazók egységesen lépnek fel és az egyéni körzetekben ugyanarra a jelöltre szavaznak. A közvélemény-kutató szerint a Fidesz szeretné felfűteni a táborát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat eljen is, ne legyen nyugodt ejszakajuk, nappaluk , ugyanugy rettegjenek az aprilisi valasztasoktol, mint ahogy a kisember retteg ma a masnaptol, a kilatastalansagtol...
Utana meg rettegjenek attol, hogy hany evet kapnak fejenkent...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Az én érzésem az, hogy ha az ellenzéki összefogás veszélyezteti a Fideszt, utolsó pillanatban a Jobbikkal is képes lepaktálni...Hamarabb feléjük kanyarodik el a jobbik, mint a bal oldal felé.
Béla333
A Fideszben azért él a félelem, mert az ellenzékinek hazudott MSZP-t, illetve DK-t tudják manipulálni, titkos tárgyalásokon meg tudják beszélni a dolgokat, de a választók bedőlve az álellenzéki DK-s, MSZP-s szövegeknek és elkeseredettségükben valóban bárki másra (akár még a Jobbikra is) adják a voksukat, csak hogy ne a Fideszes nyerjen.
Ezt a folyamatot meg nem tudják manipulálni.
Innen a félelem!
Szerintem!
elnyomott
@Cicamama55: - a Jobbik eleve a Fidesz szekértolója. Szinte mindenben egyetértenek. Persze, ettől még a hatalmi harc dúl köztük is.
Rockxy
Attól még nem igaz hogy ha a hávégé azt írja, hogy a fidesz fél akkor fél.
Hol a bizonyíték? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.