Egy hete „a sátán/Soros-terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” című napirend előtti felszólalásával lett ismert a KDNP-s Aradszki András. Interjúban magyarázkodik a képviselő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/10/09/markolaszd-csak-a-rozsafuzeredet-es-varj-arra-hogy-soros-gyorgyre-kegyetlenul-lecsap-a-szuzanya/
Kedves András, markolászd csak a rózsafüzéredet és várj arra, hogy Soros Györgyre kegyetlenül lecsap a Szűzanya. A hülyeséghez való joga mindenkinek megvan, azonban nem biztos, hogy ezt még hangoztatni is kellene. Csatlakozz csak párttársadhoz, Semjén Zsolthoz és imádkozzatok együtt a keresztény Európáért közösen, addig se mondtok ennyi ökörséget a parlamentben. Mi pedig azért fogunk majd imádkozni, hogy a rózsafüzérek valóban megváltoztassák a történelmet. Véget vetve egy olyan korszaknak, ahol a politikusok legnagyobb erénye a hozzánemértés és a tudatlanság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.