A Hír TV Riasztás című műsorának adott exkluzív interjút a gyermekét halálra éheztető gyöngyösi anya, J. Médea. A nőt 18, míg férjét 15 év börtönre ítélték első fokon a különös kegyetlenséggel elkövetett gyerekgyilkosság miatt.

J. Médea állítása szerint kislánya, Kiara életvidám gyerek volt. Férjével nem gondolták, hogy meghalhat – annak ellenére sem, hogy 18 hónaposan csak 250 grammal volt nehezebb, mint amikor megszületett.

Az asszony állítása szerint Kiarának genetikai betegsége és refluxa volt, ezért nem tudta a szervezete hasznosítani a tápanyagot. Ezzel szemben a kislány újszülött kori anyagcsere vizsgálata negatív eredménnyel zárult, mindössze tejallergiát mutatott ki.

Médea azt sem ismeri el, hogy a pszichiáterek által megállapított személyiségzavarban, a Münchausen-szindrómában szenvedne.

A kérdésre, hogy miben hibáztatja magát, azt válaszolta:

Abban, hogy nem vittük orvoshoz a kislányunkat. Mert nekem meggyőződésem, hogy neki kellett, hogy legyen valami baja. Én voltam ott leginkább, én tudom mit adtam neki enni. És tudom, hogy nem tettem ilyet, nem éheztettem a gyerekemet.

A nő a férjét nem hibáztatja semmiben, sőt, azt tartaná jogos büntetésnek, ha mindkettejüket gondatlanságból elkövetett emberölésért ítélnék el.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
A nő vagy hülye, vagy nem normális, vagy szándékos gonosz.
Levendula
A nő vagy hülye, vagy nem normális, vagy szándékos gonosz.
csipetke
Szerencsétlen kislány,miért kellett ilyen elmeroggyant szülőkhöz csöppennie?Azt sem értem,hogy az ilyen embereknek minek egyáltalán gyerek?Nyilván hibás a védőnő is,mert jobban oda kellett volna figyelnie,annál is inkább,mert a nő nagyobb gyerekét az apának ítélte a bíróság,az apa szerint az anyánál veszélyben volt a gyerek.Ráadásul hosszú-hosszú évekig az adófizetők tartják el ezt a két selejt embert...
namihami
@Levendula: Vagy mindez együtt.
Már sokadszor próbálom a skriblerek tudomására hozni, hogy ilyen esetekben az ANYA szót mellőzni kellene. Az valahogy ennél többnek tűnik a számomra.
És, ha jó magaviselet esetén, ne adj Isten, előbb szabadul, akkor még komoly esély van arra, hogy szülhessen egyet-kettőt. Nincs mód egy ""véletlen orvosi műhiba"" elkövetésére a ""hölgy""esetén?
jancsipapa
Biztos,hogy ezeket , - mint annak idején Császár Elődöt , Sztojka Ivánt ,stb.- mosdatni kell ? Mert szerintem nem .
division
@Horizont: Engem az borzaszt el még pluszban hogy azt írják a cikkben hogy "anya". Látod, ezért is jobb az ha egy török milliárdos felesége sem szül inkább gyereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.