Washington elítél minden, újságírók megfélemlítésére vagy elhallgattatására tett kísérletet. Az Egyesült Államok számos alkalommal felszólalt a sajtószabadság terén Magyarországon mutatkozó negatív tendenciákról. Sajnálatos módon, ezek a negatív tendenciák folytatódnak - tette egyértelművé az Egyesült Államok budapesti nagykövetségét irányító diplomata.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánék nem csak ezerrel lopnak napi szinten, de ezerrel leépítették a jogállamot, aljas módon felvásárolták a média 99%-át. Magyarország már régen nem jogállam és nem demokrácia. Egyelőre puha diktatúra, ami bármikor átmehet kemény diktatúrába. Aki Orbánra szavaz az egyúttal a kemény diktatúra és a nyomorra szavaz.
namihami
Lassan sportot fogunk űzni az amerikai diplomaták hazaküldéséből.
Ez lesz a második. Kérem a következőt.
De ugye azért a hadüzenet kérdése még ötlet gyanánt se vetődött fel a vezérkar nagyjai között. Nem kéne azokat a védtelen amerikaiakat mindenáron megfélemlíteni a mi hadseregünk bevetésének ötletével. Szegények, már "42-ben is befo..tak a rémülettől, mikor Viktorunk nagy elődje leterrorizálta őket.
justhpeter
Hát, mit ne mondjak, ez az amerikai rendszer sem jött be a magyar kormánynak. Szerezzenek újabb lobbistát Amerikában, aki majd lobbizik a nevükben Trump Lee leváltásáért. Indok: Orbán Viktornak nem megfelelő.
papa.49
A szopott szar majd jól kioktatja az amcsi diplomatát !!!
Akkor megint ,,csúszik a találka a tramplival,, ))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.