2017 végéig egymillióra nő az új magyar állampolgárok lélekszáma – tájékoztatta vasárnap az MTI-t Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára, aki a Clevelandben élő magyarságnál tett látogatást. A helyettes államtitkár a Regionális Diaszpóra Tanács clevelandi értekezletén vett részt az USA-ban, ahol tájékoztatta a tanácskozás résztvevőit a magyar kormány 2010 óta folytatott nemzetpolitikájának részleteiről és eddigi eredményeiről, valamint az új lehetőségekről. Szilágyi Péter beszámolt a Kőrösi Csoma Sándor-program, a Julianus-program és a kulturális értékmentést szolgáló Mikes-program eredményeiről és további lehetőségeiről. A többi között például arról is, hogy már 2018 elejétől igényelhető pályázati támogatás a hétvégi magyar iskolákhoz. A helyettes államtitkár örömmel nyugtázta azt is, hogy 2017 végéig egymillióra nő az új magyar állampolgárok lélekszáma. Vasárnap a clevelandi Szent Erzsébet katolikus templomban öt új magyar...

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ők parciális (részleges) állampolgárok lesznek. Adót nem fizetnek, csak választank. (
Manhattan
Ők parciális (részleges) állampolgárok lesznek. Adót nem fizetnek, csak választank. (
Nessy
@Manhattan: Azt viszont kényelmesen, levélben, amit aztán a magasságos Atyaúristenen kívűl senki nem ellenőriz!
papa.49
Most őszintén ti ezt elhiszitek ???
Én nem hiszem persze biztos van sok ilyen szarjankó / én nálam az ilyen idetartozik/ de teljesen mindegy soha senki pontosan nem fogja tudni mennyi is az annyi !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.