Nyakó István a pereskedésbe torkollt MSZP-DK perpatvar áldozatául esett. Nyakó István a pereskedésbe torkollt MSZP-DK perpatvar áldozatául esett. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Nyakó István: Magunkat ne döngöljük már a szarba! Perbe torkolló perpatvar bontakozott ki az MSZP és a DK között, aminek a szocialista párt sajtófőnöke, Nyakó István esett áldozatául. Mint korábban megírtuk, az MSZP-közeli Civilhetes blog arról számolt be, hogy Gréczy Zsolt DK-szóvivő fideszes politikusokkal tárgyalt egy szekszárdi pincészetben, amit a szocialisták szekszárdi szervezete megosztott a Facebookon. Gréczy tagadta a találkozót és közölte: bíróságra viszi az ügyet, hogy tisztázza magát. Mindez abból a szempontból kellemetlen a két pártnak, hogy intenzív tárgyalások folynak köztük az egyéni választókerületek elosztásáról. A pereskedésre az MSZP pikírt közleménnyel reagált, azt írták: ha minden, az MSZP számára sértő és igaztalan Facebook bejegyzés után feljelentenénk a DK-t, akkor Handó Tündének...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@bencemacska: Hat azt nem tudom, biztosan igazad van, de hogy Molnar Gyula magara talalt, az egeszen biztos. Botka uralkodasa alatt egy budos szava sem volt szegenynek, mert Botka ot is "befenyitette"...:o))
bencemacska
@karma1: Nagyon nagyképű lett Nyakó Botka mellett.
Bár Botkának külön sajtósa is volt!
karma1
@bencemacska: Atyavilag! Ezek aztan tudtak elni!...:o))) (Nem tudtam, hogy EKKORA ur volt Botka...:o)
bencemacska
@karma1: "Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke a sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy az országos választási bizottság ülésén döntöttek a kommunikációs iroda felállításáról, amelyet Kerényi György kommunikációs igazgató vezet. Ő dönt az MSZP központi szerveinek kommunikációjáról - ismertette. Nyakó István elmondta, felállították a párt országos kampányigazgatóságát, amelynek tagja Botka László mellett Molnár Gyula pártelnök, Tóbiás József kampányfőnök, Kerényi György kommunikációs igazgató és Ruff Bálint, a miniszterelnök-jelölt politikai főtanácsadója."
2017. június 20.
"Az ovb arról is döntött, hogy Botka és a párt kommunikációját teljesen átveszi a kommunikációs igazgató, vagyis Kerényi tudta nélkül egyetlen testület, politikus nem adhat ki állásfoglalást, közleményt.
Botka emellett teljes pénzügyi kontrollt kért. Ez azt jelenti, hogy minden szocialista testület, a frakció, sőt az alapítvány szerződéseiről is tudni akar, és az utalások is csak az engedélyével történhetnek - írja az Index."
Kerényi és Ruff nem is volt szocialista párt tag.
a helység kalapácsa
Az EGÉSZ mszp ki van rúgva!!!
Ezek után, már egy két hete mosatlan lyukas zoknit sem bíznék rátok - pöcsök.
Az erkölcsi tőkétek (már, ha volt valaha is), mára TELJESEN eltűnt.
Húzzatok a jó büdös francba, és ne mérgezzétek tovább a közéletet!

Az én, anno megélhetési kommunista pártkönyves anyósom, 2014-ben a Jobbikra szavazott.
Nem hülyéztem le őt ezért szemtől-szemben, de magamban azt gondoltam: "Hülye vagy?"

Ne tévedj!!!
A baloldal, a baloldali érzelműség önmagában jó, jobb, mint a jobb oldal, de ahogy az emberek megjelenítik az egész világon ezt az eszmét, és főleg Magyarországon, az egy bullshit.
Egyébként is úgy összekeveredett már ez az egész, hogy igazából már csak arról van szó (ideológiák nélkül), hogy miként fejlődik egy ország, és mennyire boldogok benne az emberek (persze nem boldogok, de amíg tudnak vásárolni, és adnak a dopaminnak, addig azt hiszik, hogy boldogok).

Nem akarom érteni a világot!
Újra hülye szeretnék lenni!
A kék kapszulát akarom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.