Napok óta füstölgök magamban, és egyre dühösebb leszek. Amiről most fogok írni, ahhoz nekem szakmai tudásom nincs, de cselekvőképes, közügyektől nem eltiltott és 18 éven felüli vagyok, vagyis választópolgár. Nem vagyok politikai elemző (csak gazdasági elemző), de az összefüggéseket és a jósolható…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A végén mindig kiderül a hazugság a ,,sánta kutya,, meg már messze jár !!!
Mégis csak van kapcsolat az lmp. és a fütyisz között a bandzsamarcsa révén milyen érdekes !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
azt írja a blog szerzője Szél Bernadettnek: ..." Önök történelmi felelőssége, ha ez a kormány marad! Azt mondják, egy konkrét ügy mentén hajlandóak együttműködni. Kérdem én, a kormányváltás nem egy konkrét ügy?
És vonatkozik ez a felelősség Juhász Péterre, Fekete-Győr Andrásra, Szabó Tímeára és Karácsony Gergelyre is."...

és felmutat egy véleményt is:..."A történelem alakításához hozzáértés szükséges "...

a fidesz kért egy újabb kávét.
RonaGyuri
A témához kapcsolódik egy mai írásom:

A kifordított vicc

A gazda dúlásába a „jó isten” is besegít

A klasszikus vicc szerint, mikor a jég elveri a gazda szőlőjének nagy részét, az kitép a földből egy karót és azzal kezdi kaszabolni az éppen maradt tőkéket. Lássuk Istenem, hogy ketten együtt mire jutunk.
Az egykor szebb napokat látott Magyar Hírlap „Századvég: Bukás lenne a közös ellenzéki jelöltállítás” címmel cikket rittyentett a semmi realitással sem rendelkező lehetőség lejáratása céljából.
Nos túl azon az apróságon, hogy az un. ellenzéki pártok valós igyekezet egymás eltiprása, így csak elméleti kérdés, hogy mi lenne ha közösen állítanának jelölteket. Valamiért ennek ellenére a derék Századvég vizsgálatot közöl a közös jelölés értelmetlenségéről. Nos a dolgot részben magyarázza, hogy az irkodmányhoz un. keretesben „Jobbikos kampánytermék” címmel, hogy „A Magyar Nemzetben mai számában jelent meg az Iránytű Intézet kutatása, Féléves mélyponton van a kormánypárt címmel.”.
No de vissza a Fideszes kampánytermékhez. =))
A derék a közös jelöltek állításának reménytelenségét azzal kívánják indokolni, hogy (állítólag) megmérték, hogy hogyan reagálnának, ha „az ellenzék egy MSZP–DK-s politikust támogatna, aki javára visszalépne a Jobbik és az LMP jelöltje is. ”. Illetve „ ha a teljes összefogás egy jobbikos jelöltet támogatna.”.
Csakhogy ez így – még a mai magyar ellenzéktől is – elképesztően nagy baromság lenne. Már csak azért is, mert ez nem közös jelölteket, csupán egymás jelöltjeinek támogatását jelentené! =))
papa.49
A végén mindig kiderül a hazugság a ,,sánta kutya,, meg már messze jár !!!
Mégis csak van kapcsolat az lmp. és a fütyisz között a bandzsamarcsa révén milyen érdekes !!!
karma1
@papa.49: Vigyazz, Papus, mindjart jon Belus, es nem allsz meg elotte a labadon...:o))) En mar teljesen letettem rola, hogy megertessem vele: nem vagyok semmilyen part elkotelezettje (igy Gyurcsanye es a DK-e sem), de ha valaki jozan esszel vegignezi a felhozatalt a valaszthato partok kozott, es azt osszeveti a realitassal es a fenallo 6 honap surgetesevel, akkor nincs mese, mindenkinek kutya kotelessege orban megdontesen dolgozni, ha IGAZI baloldali.
De itt mindenki fosik attol, hogy megdontse orbant, mert akkor kokemenyen dolgozniuk kell, igy aztan azt hiszik, hogy azokat is le kell huzni a sarba, akik VALOBAN valtozast akarnak.
Klubtag
@papa.49: Sokan vannak, akik az LMP megalakulásakor már a névválasztást sem vették komolyan tőlük, sokan pedig fokozott figyelemmel kísérték a tevékenységüket, hogy hátha...
Ez lett belőle...
papa.49
@Klubtag: Ahogy mondod, én is így voltam aztán szépen ,,kiábrándultam,, a csípett csapatból !!!
papa.49
@karma1: Már tegnap megtörtént, ha tudok felmegyek Pestre 23. a Kossuth térre megnézem magamnak a pacákot )))))))
bencemacska
@papa.49: ma, 16:21
Ha sikerül megtalálnod szólj nekem is! Megyek "megnézni"!
papa.49
@bencemacska: Írok neki, hogy adjon meg valami ismertetőt magáról meg időpontot kell egyeztetni, de ha összejön szólok ...
JAJMÁR
Nekem nincs blogom ès politológus se vagyok, de vèlemeènyem van;

T.incitizen ! Egy 2 -4%-os pàrt miatt füstölögsz napok òta? A Szèl Betti olyan fontos - egyèbkènt igen - aki miatt, meg a lmp miatt .nem jön lètre az àhított összefogàs?
Ja, meg a verber... mert tegnap olvastad. Hàt az mà tuti bizonyìtèk.

Ne füstölögj. Szàmolj: - mert azt tucccc - ha egyèbkènt az összes többi erősen összefog - úgy èrtem, hogy tènyleg kormànyvàltàs miatt - az lmp nem szàmít.
De ha nem, mert nem tudnak ès nem is akarnak, akkor meg legalàbb van egy jelölt, egy pàrt, amelyik talpon marad ès felduzzadhat.
(A többi sajàt magàval ès az àtmentèsükkel van elfoglalva.)

Persze, èrtem èn, hogy vagdalkozni kell, ès hol màshol, ha nem a sajàt tèrfèlen? Vajh' mièrt?
Csak gondolkodom...
Clavigo
Vazzzze...A mi Bélánk még mindig sehol...
karma1
@papa.49: Papuskam, nem ertelek tisztan: csak nem Belussal lenne randid???
Mert ha igen, biztosan meg fogod ismerni ot: o fog legkozelebb allni az LMP-s podiumhoz...:o)))) Nem bantom ot, mert egy megvezetett ember, aki nem is akar mast latni csak az LMP-t, es mindent ennek vet ala...
Szegenyke vigasztalhatatlan lesz jovore, pedig mi szoltunk neki, hogy ne legyen naiv, de bennunket folyton azzal torkollt le, hogy mi elvakult gyurcsanyistak vagyunk, aki pedig mindig mocskolja az lmp-t...
Honapok ota konyorgok Belusnak hogy legalabb EGY, EGYETLEN , lmp-t mocskolo Gyurcsany-linket nyomjon be, mivel ezt is ugyebar a patas Gyurcsany maga intezi, elsokezbol...
Vigyazz Magadra nagyon, barhova is mesz, az emberekbol kihalt a szolidaritas...:o(( (Legalabbis a nyilvanos)
bencemacska
@Clavigo: ma, 21:19
Mindjárt itt lesz. Még a "kémsztorin" rágódik!
papa.49
@karma1: Pedig feltett szándékom, hogy írok neki, hogy egyeztessük, hol, mikor lehet találkozni vele ...
karma1
@papa.49: Nem rossz ember a Bela, csak rettenetesen megvezetett...Annal rosszabb lesz neki jovore, vagy mar most is, ha a ron werber-Szel Berni-fele egyezteteseknek MUSZAJ lesz nyilvanossagra kerulnie.
orban nem cicozik, csak a csodaban lehet bizni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.