A fideszes politikus első frakcióinfóján kérdéseink többségére válaszolt, de még átgondolja, helyesen tette-e. Tíz éven át mondott csődöt a gyermekvédelmi jelzőrendszer, készülnek-e ennek felülvizsgálatára – kérdezte a Magyar Nemzet a frakcióvezetőt. A legutóbbi, nagy nyilvánosságot kapott eset: egy boldvai apa ennyi időn át büntetlenül és észrevétlenül erőszakolhatta saját lányát, aki két gyermeket is szült tőle. A frakcióvezető erre azt válaszolta: ha a gyermekvédelmi rendszerrel kapcsolatosan bárkinek szakmai javaslatai vannak, akkor azt küldjék el nekik.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Komolytalan a kötvények ügye?! Mennyit vágtatok belőle zsebre?! Szemét férgek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Ja a fideszes csalást nem lehet vizsgálni pedig sok olyan személy vett letelepedési kötvényt aki nem is vizsgáltak át. Miként lehet az, hogy az oroszok közül bűnözők jutottak hozzá.
Csak nem arra gondoltak, hogy ezek majd nem kérik vissza a befizetett összeget és annak kamatait.
Desischado
Komolytalan a kötvények ügye?! Mennyit vágtatok belőle zsebre?! Szemét férgek!
Ludmilla
helyette Czeglédyt hurcolják meg...gyalázatos banda..többet hittem erről a kis fideszes patkányról
Klubtag
Milyen jó dolog, hogy ilyen vidám, laza ország vagyunk, pártunk és kormányunk nem vesz komolyan semmit - a közvélemény és az ellenzék is csak "komolytalankodik" itten. Például halálra röhögtem magam a magánynyugdyjpénztári suska lenyúlásán. Visongva hahotázok folyamatosan a fidesz-kdnp vezérrablók közbeszerzési mókázásán. Levegőért kapkodva gurgulázom a megszámlálhatatlan presztizsberiházáson (lsd: sportcsarnokok, kisvasút, stb.). A rekeszizmaim majd szét pattannak azon, hogy hogyan járatja le OV a hazámat a "túristaútjain" a különböző antidemokratikus és illiberális barátainál tett nyálcsorgató, hajlongó látogatásaival.
Szóval tisztázzuk csak: komolytalan dolgok vizsgálata is komolytalan, viszont a véresen komoly, sőt tragikusan súlyos események vizsgálati igényét ez az érzéketlen senkiházi legyen szíves - elfogadható magyarázat helyett - nem minősítgetni - az általa képviselt hazaáruló rablóhordát mentegetve.
bakegya
Európai NEMZETKÖZI ÜGYÉSZSÉGI VIZSGÁLAT UTÁN HIRDESD KI TE KIS BŰNPÁRTOLÓ,patkány,orbánbérenc fityiSS BIRKAPÁSZTOR EZT!
karma1
@Horizont: Azert jo lenne tudni, megis hanyadan alltok ebben az ugyben, mivel nem mindegy, hogy hany kotvenyesnek kell mar jovo marciustol visszafizetni az alap + kamat + hozamokat, es most mar folyamatosan, mert 2013. marciusatol kezdtek jegyezni azokat.
Igenis tudni kell(ene), hogy milyen emberek, kik jegyeztek kotvenyt, es ezek kozul ki az, aki esetleg valoban potencialis bunozo, (hiszen nem ellenoriztek oket, csak legyen eleg penzuk).
Gondold vegig, Kedves, hogy MENNYI penzt is jelent ez egy embernel?Egy embernek kellett minimum 329 000 euroval rendelkeznie, mert 29 ezer volt az ugyvedi iroda (roganek) jutaleka, amit az illeto biztosan nem kap vissza. Ezt a 329 ezret szorozd meg 300-zal, (kb. ennyi volt 5 eve az erteke), ez egyenlo 98 700 000 forinttal. A kamatokkal es hozamokkal egyutt kb ennyit kap vissza az allamtol, akik viszont a TI penzetekbol fizeti ezt vissza, nem masbol.
Ha Te becsuletes emberkent dolgoztad vegig az eletedet a ferjeddel egyutt, volt Neked (es a ferjednek is kulon) ennyi forintja, befektetnivalo? (Mert minden felnott utan ennyit kellett fizetni.)
Nem hiszem, hogy Neked, vagy egy atlagos magyar hazasparnak van KIZAROLAG BEFEKTETNIVALO 98 700 000-re (per fo), vagyis ezek a penzek tutira bunozesbol szarmazhatnak, talan egy-ket kivetellel, akinek esetleg jo keresete volt a sajat uzletevel.
karma1
Tudod, mit, Gergo? Mulatkazzunk egyet, mi megkerdezzuk, hogy kik kaphattak letelepedesi kotvenyt, ti megmutatjatok szepen, ahogy kell (mitol lenne titkos? Ha egyszer Magyarorszagon elnek, vagy nem? ) a nepek meg egy jot rohognek ezen a "komolytalan" dolgon.

Vedd tudomasul, te kis pokhendi pocs, hogyha az a nep kerdez toled egy nagyon komoly dolgot, ami rajuk tartozik, arra neked kutya kotelesseged valaszolni, mert a magyaroktol kapod a jo fizetesedet, es pont ezert!
RonaGyuri
@karma1: jaj drága te nagy tévedésben vagy; itthon a nép választott képviselői kérdeznek! =))
lusta
@RonaGyuri: folyt.:, amira a nép egyes választott képviselői nem válaszolnak.
magyarbakancs
Persze,hogy nem kell vizsgálni mert ti mint Fidesz korrupció törvényesen loptok.!
JAJMÁR
Szerintem meg egèsz vicces, ahogy gyerekes eszközökkel erőlködsz vèdeni a vèdhetetlenta.
lusta
Én elhiszem, hogy komolytalan dolog a letelepedési kötvények vizsgálata. Az a gondom, hogy nem tudom a miértre a választ. Ezt valahogy az ifjú titán elfelejtette velünk megosztani.
karma1
@RonaGyuri: Aranyom, nem mondod, hogy a magyarok EZT az ifju pocsot azert valasztottak meg, hogy csak ok kerdezhessenek?
Hat a nep, az Isten adta nep? Az hol a gyaszba van? Miert nem egy vasvillaval felszerelkezve kerdezgeti ezt a kis hulyet ilyen komoly dolgokrol? Asszem, mindjart megoldodna a nyelve, azonnal tudna magatol is, hogy hol lakik a Joisten!...:o))))
bakegya
@Sámannus: nagyobb,20cm-el!-és minden célja a hittérítés lesz,nem Isten,hanem az orsos vicctor nevében.Mantrajancsi ez is,na ebben megegyeznek a kóser lalával.
a helység kalapácsa
Szerinted, hülye gyerek!
Csak ezért az egy dolog miatt mentek a börtönbe tényleges életfogytig!!!
Innentől kezdve a milliónyi bűnötök, amit elkövettetek, TI HAZAÁRULÓK, MAGYAR EMBEREK GYILKOSAI, már nem is számít.
Ugye, szerinted is, te mindig mindenen csodálkozó gulyás gergely, ugye szerinted is mindegy, hogy egyszeres, vagy százszoros tényleges életfogytiglanra lesztek elítélve?

Rátok nem vonatkozik a mondás: "Aki egy embert öl meg, az gyilkos, aki milliókat, az király, aki mindenkit, az isten."
MENTEK A LEVESBE HULLADÉKOK !!!
a helység kalapácsa
Ja, közben rájöttem, hogy egyesek azt hiszik, hogy...
Ne írj az e-mail címemre, mert nincs.
Ne keress ott, ahol szerinted vagyok, mert nem vagyok ott.
Egy szellem vagyok, ennek a világnak a szellemével szemben...

www.youtube.com/watch?v=FP_d5xSVD90

Ezt csak azért küldtem, hogy ne gondolt azt, hogy értesz.
Aminek meg kell történnie, az meg fog történni, bármit is gondolsz, vagy teszel.
Van a világ szelleme, és vannak, akik harcolnak a világ szelleme ellen durván (Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.).
A sok ellenségnek tűnők valójában EGY ellenség.
Míg a széles úton rengeteg rossz halad, de végül ugyanoda jutnak - hiába függetlenek egymástól látszólag, ugyanazt a rosszat akarják, és emiatt végül ugyanoda jutnak.
A keskeny kapu viszont olyan szűk, hogy csak egy JÓ VALAMI fér át rajta, a keskeny út viszont olyan keskeny, hogy csak egy JÓ VALAMI fér el rajta.

Nem baj, ha hülyének tartasz.
Kicsit sem érdekel.
Tudom, amit tudok, teszem, amit tennem kell.

"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." /George Orwell/
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.