A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a férfinak – és fiatalkorú társának – az előzetes letartóztatására, aki vascsővel vert halálra egy magatehetetlen idős asszonyt a Pest megyei Zsámbokon.

A police.hu tájékoztatása szerint a Budakörnyéki Járásbíróság még aznap, kedden elrendelte a 24 éves encsi férfi és a hernádnémeti fiatalkorú fiú előzetes letartóztatását, így már mindketten rács mögött vannak.

A főügyész közleménye szerint a 88 éves asszony Zsámbokon élt és rendszeres ápolásra szorult. A szomszédban élő családja gondozta, de éjszaka az idős asszony egyedül tartózkodott a házában.

Előzetesbe került a férfi, aki bedrogozva, vascsővel verte halálra az idős asszonyt

(Illusztráció: Pixabay, CC0)

A gyanúsítottként elfogott két férfi vendégmunkásként lakott Zsámbokon egy családi házban, ahol október 14-én az esti órákban az egyik férfi a szállásukon pálinkát, bort, sört, és kábító hatású anyagot fogyasztott és másnapra, október 15-ére virradóan elindult a faluba, eközben egy ablakon keresztül bemászott az idős nő házába. A közlemény szerint a férfi az ágyban fekvő asszonyt egy vascsővel olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő a helyszínen életét vesztette. A kora reggeli órákban a férfi elmondta munkatársának, egy fiatal férfinak a történteket, hogy megölt egy nőt, aki a szennyezett ruhát és cipőt a kályhában el akarta égetni, de mivel nem volt nála tűzgyújtó eszköz, nem tudta megsemmisíteni a bizonyítékokat.

A Pest Megyei Főügyészség mindkét gyanúsított előzetes letartóztatására tett indítványt.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
A szélsőjobbos portálon az elkövető keze van, nem illusztrációban. Sejtitek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.