Csoportos rablás elkövetőit fogták el a rendőrök Budapesten, a két fiatalkorú és egy felnőtt férfi két másikat rabolt ki egy hete.

A BRFK közleménye szerint egy 29 éves román állampolgár és két 17 éves balajti lakos október 10-én éjszaka kirabolt két férfit, akik egy belvárosi szórakozóhelyről a Nyugati pályaudvar irányába tartottak.

Az egyik férfit fellökték, majd a földön fekvő sértettet bántalmazták. A másik férfi megpróbált a barátja védelmére kelni, de ezután őt is bántalmazták és a mobiltelefonja átadására szólították fel. Miután a sértett nem adta oda a telefonját, a rablók kivették a kezéből, majd lefogták és elvették a nála lévő pénzt is. A férfi és a két fiú ezt követően elmenekült a helyszínről.

A belvárosi rendőrök beazonosították az elkövetőket, akik ellen október 13-án elfogatóparancsot adtak ki.

Az egyik 17 éves fiút október 16-án a Pest megyei rendőrök fogták el Dunakeszin egy közúti ellenőrzéskor. Még aznap este a belvárosi rendőrök elfogták a másik két elkövetőt is XXII. kerületi lakcímeiken.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a román állampolgárt és két fiatalkorú társát csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Hátulról is látni lehet,hogy kik voltak !
volvós
Jönnek a " baráti " román cigányok túristaként ...
Nem kell ide " migráns "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.