Újpest polgármestere után az Echo TV Sajtóklub című műsorának arcai is viccesnek találták, hogy a KFC Király utcai gyorséttermének biztonsági őre véresre verte Szabó Zoltánt, az Index munkatársát, miután vasárnap este a személyzet viselkedése miatt a panaszkönyvet kérte. Az Echo TV-ben viccelődők elég erős személyeskedést is megengedtek maguknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Én nem nézem, de nem is vártam volna mást. Akkor csodálkoznék, ha emberi módon nyilvánulnának meg. De akkor talán még nézném is őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Micsoda szellemi "magaslat"! Csak le ne essenek onnan, mert a Marianna árok fenekén találják magukat!
elnyomott
Én nem nézem, de nem is vártam volna mást. Akkor csodálkoznék, ha emberi módon nyilvánulnának meg. De akkor talán még nézném is őket.
RonaGyuri
miért volt egy pillanatnyi kétsége is bárkinek abban, hogy így reagálnak? =))
Aki Én
Egészen elképesztően mutatja a tényt, hogy ezek a rendkívül irritáló pofák mennyire nem értik a lényeget. Egyáltalán milyen lelkület kell ahhoz, hogy valaki önként leüljön és ezeket nézze, hallgassa?
Amikor Balatonon pofán vágták a híradós ,,paprikajancsit", akkor is ezeket mondták vajon?
Ezek igazi aljas és ostoba férgek, a társadalom leselejtezett szardarabjai.
Aki Én
@elnyomott: Éppen ezért nézhetetlenek. Ezek a kretének nem fogják fel, hogy nem az Inex újságíróját, hanem egy vásárlót vertek meg, aki reklamálni mert. Az a suttyó valószínűleg nem is tudta, hogy ki az az illető. Ezeket e férgeket ugyan úgy megverhették volna abban a szituban. Sőt...
Normális ember, különösen a véleményformáló médiában, elítéli a hasonló brutalitást ha már megemlíti.
Ilyen esetekben látszik, hogy ezek mekkora ostoba férgek.
elnyomott
@Aki Én: - sajnos, nagyon soknak tetszik, túl soknak. Facebookon is meglepően sokan vannak, akik úgy vélik, ezt így kell. Ezért is lehet megtenni és ezért is tud a hatalom hatalmon maradni. Túl sok az ostoba, agresszív, jellemtelen. Túl sok. :(
Aki Én
@elnyomott: Magán véleménye lehet ez, de a tévében ezen poénkodni...
Emlékszem, mikor a Bayer fiát verte meg egy hasonló túltanult alak. Akkor érdekes módon nagyon értették ennek súlyát. Ugyanakkor egyik műsorban sem éltették az elkövetőt, nem mondták, hogy éjszaka minden normális ember alszik.
Ezek utolsó, mocsok alakok. Nem értik, hogy ez bármikor, bárkivel megtörténhet. Ráadásul éppen miattuk, a buta hozzászólásaik miatt is.
elnyomott
@Aki Én: - persze, hogy lehet mindenkinek magánvéleménye. De TV-ben csak azért tudnak ezen poénkodni, mert túl sok a vevő rá, túl sok az ilyenfajta magánvélemény. Ebből lesz idővel közvélemény. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.