Először Magyarország történetében nyugdíjprémiumot fizet a kormány novemberben, ilyen még nem volt, ez egy előrelépés – mondta a miniszterelnök az Idősek Tanácsa ülésen, az Országházban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s az sok buta birka lelkesen megtapsolta és csókolgatták a szaros kezét, s zsolozsmázták, hogy: köszönjük Viktor! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
s az sok buta birka lelkesen megtapsolta és csókolgatták a szaros kezét, s zsolozsmázták, hogy: köszönjük Viktor! =))
Nessy
Miután a törvényben előirtakat megkapjuk, már hetek óta ezzel van tele az média, és ma már mindenki a nyugdíjasokat kezdi utálni, merthogy mennyi pénzt kapnak. Ja, ha havi bontásban nézzük, akkor 1 - 2 ezer forintról van szó. Most viszont az éves 24 ezerről szónokolnak minden fórumon. A tisztelt hőbörgők is ha a fizetésük egy részét 10 havonta kapnák, meg akkor náluk is több tízezres nagyságrendű kifizetés realizálódna, egyszeri alkalommal.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/orbgyurcs.jpg
Ezek ugyanazok!
És ez a rendszer addig fog működni, ameddig elegendő számú embernek megfelel ez a
fajta színdarab, ami valószínűleg arról szól, hogy miközben a nyilvánosság szeme láttára és füle hallatára az elvtársak ütik-vágják egymást, a színfalak mögött átadják egymásnak az
alkotmányossági költséget, és elégedetten veregetik meg egymás vállát. Akik nem érzik magukat érintve, ne vegyék magukra! Aztán évről évre emelik a tétet, a gondolkodásra nem hajlandó Bélák pedig önként, dalolva fizetik a bulit. (A Bélák se vegyék magukra, csak ha indokolt. Akkor viszont kötelezően.) Sokadszorra derül ki, hogy a legnagyobb probléma mégiscsak azokkal van, akik ennek a nyomorult politikai elitnek négyévente esélyt adnak. Pedig már csak a vakhit óvhat meg itt bárkit a felismeréstől – bármennyire elcsépeltnek is tűnik -, hogy ezek bizony ugyanazok. Valahogy így lesz ez itt – az utolsó szögig feltárt visszaélések helyett – az utolsó szögig széthordott ország.
elnyomott
Orbitális hazugság.
Holott ezt még Bajnai hozta be, más néven.
"„d) a nyugdíjprémium megállapítására és a végrehajtásra vonatkozó részletes szabályokat, valamint a (6) bekezdés a) pontja szerinti szorzószámot,”
mkogy.jogtar.hu/?page=show&docid=a0900040.TV
dr. prédikátor
@Eladott Ország: Milyen igaz ez a mondás!!!
nemfideszes
1. A böske utalványon elsősorban a fideszes haverok keresnek
2. A nyugdíjprémiumért pedig a köszönet az EU-t illeti, minek után az EU-s pénzek nélkül a GDP a bányászbéka segge alatt lenne, ergo nem lehetne nyugdíjprémiumot osztogatni.
nusika
Ha minden nyugdíjasnak jár az utalvány, a nyugdíj mellett dolgozóknak miért nem jár az Erzsébet utalvány??? Azt mondták, hogy odafigyelnek az idősekre!!!
Eladott Ország
@nemfideszes: A kormány nem a rohadtmocskos multiktól vette el a pofátlan extraprofitot, hanem újraosztotta a piacot. Olyan szabályozást léptetett életbe, ami lehetetlen helyzetbe hozta a versenytársakat, így a három utalványkibocsátó cégből egyet bedöntött, kettőt majdnem. Tette ezt úgy, hogy a Magyarország által elfogadott, aláírt uniós joggal semmi módon nem egyező lépésekről első pillanattól fogva pontosan tudta, hogy per lesz belőle és azt a pert Magyarország el fogja veszíteni. Az Unió több ízben felszólította Magyarországot a hatályos rendelkezések betartására, de Orbánék erre igen nagy ívben tettek. A helyzetbe hozott Erzsébet-utalvány köré egy nagyon nehezen átlátható cégháló épült és most felajánlom nyereményként a ballábas cipőmet egy fogadásra, hogy egészen jól ismert nevek bújnak meg az erőszakos piacfoglalásra kiépült cégek mögött. A fidesz kormány egy meglévő és működő piacot kebelezett be és mindezt úgy próbálja eladni, mint Róbert bácsi a levesét.
dr. prédikátor
A nyugdíjasok kapnak az utalvány mellé goljós tollat is??Meg egy fenyképet a cigus fecalicus pofalemezével???
a helység kalapácsa
Nem baj, jövő tavasszal lesz felszállott a páva. Egy induló lesz, a pávatáncos orbán, aki repülni fog. És talán meg sem áll Dél-Amerikáig vagy Oroszországig.
Eladott Ország
@dr. prédikátor: "cigus fecalicus pofalemeze"
ma, 13:19# kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/orban-1.jpg
Mit jelent, hogy mostantól jó lesz, tisztelt zavaros tekintetű miniszterelnök úr?
uploads.disquscdn.com/images/6ee22bd7ab60b98f4c9691bf65ae9109c2cb584a455cd9e3bcb179c64ba62811.jpg
kereső
@Eladott Ország: hozzátehetjük:"ez jó mulatság ,férfi munka volt!", az első pert már el is bukta a magyar állam, 10,1 milliárd forintba fájt nekünk/ Ticket Express/.Az NGM már rég ki is fizette. A többi még ezuitán jön.
namihami
Ez az. Egy Amerikában vagy Ausztráliában élőnek már kettő, KETTŐ darab tízezres utalványa lesz. Ezért már tényleg megéri átutazni a fél világot és eldorbézolni ezt a rengeteg pénzt.
Igaz, hogy az útiköltség alig haladja meg a 15-szörösét, de így mulat egy magyar nyugdíjas. Mit neki a pénz, ha van Bözsi.zsugája.
Eladott Ország
@RonaGyuri: cdn.blog.hu/ka/kareszblog/postimage/kezcsok_orban_viktornak_1345793420.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/09/Orban_nyugdijas_kezcsok.jpg
A Drága Miniszterelnök Úr a sajátjából is ad, csak hogy nekünk mindenünk meglegyen.
Az én istenkirály Vitya atyuskám.
RonaGyuri
Persze, hogy a sajátjából, mi másból? Miért itt nem minden az övé? =))
papa.49
@Eladott Ország: a tegnapi 13.26. ra Így fest teljesen begyógyszerezve !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.