A Jobbik nagyon szeretné, ha az Országgyűlés gazdasági bizottsága napirendre venné a téli-nyári időszámítás megszüntetéséről szóló határozati javaslatot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Állítsuk a kínai időzónához. akkor nálunk éjszaka lesz nappal. Elvégre már lassan nyóc éve van setétség.
Sámannus
Egyébként fölösleges is. A Széll Kámán téren inkább indítgatni kell, és szinte már mindegy is mit mutat, mert mindig bomlott. Jó is van így, mert már nem is lehet rá számítani, mexoktuk, Mekk Eleknek a fakockája ez is.
Veleda
Semmi értelme az óra állítgatásnak, csak meghülyítenek vele bennünket. És nem spóroltunk vele semmit. Lehet, hogy 30 évvel ezelőtt hatékony volt, de ma már csak takony. Egy púp a hátunkon
ágimami
Teljesen feleslegesnek tartom az óra-átállítást, bebizonyosodott, hogy semmi értelme, csak az embereket viseli meg! Jó lenne ha végre az illetékesek is belátnák és eltörölnék!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.