Volt nemrég egy posztunk arról, hogy a kormánymédia simán levágta Lázár Jánost egy fotóról, mert kínos lett volna, ha ott virít a (ma már üldözött) régi barát mellett. Olvasónktól most kaptunk két fotót, ami még tökéletesebb példa a rendszer működésére. Az alaphelyzet a következő: Hatvan polgármestere összeveszett a Fidesszel, úgyhogy ott nyírják, ahol tudják. Alább az látható, hogy a polgármester hogyan (nem) szerepelt a fideszes megyei lapban a hatvani Bosch központ alapkőletételén, és hogy volt valójában a szituáció. 1.: Alapkőletétel Horváth Richárd hatvani polgármester nélkül: 2.: Alapkőletétel polgármesterrel (balszélen Horváth Richárd):

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Horizont: Ez úgy történhetett hogy a Megyehatárnál elő van írva mekkorának kell lennie egy képnek, ettől eltérni nem lehet. Na most, ha benne lett volna a polgármester akkor a szöveg már nem fért volna mellé, és mivel van egy olyan előírás is a Megyehatárnál hogy a kép mellett (nem alatta, nem felette) kell elkezdeni a szöveget így nem volt más megoldás a helyzet kiküszöbölésére:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.