A gyűlölködés helyett végre egy üdítően emberséges hír Magyarország fővárosából, pontosabban Budapest XIII. kerületből. Benőtt a fejlágy? Ezek a mi menekültjeink, jöhetnek! Mielőtt még örömmel – felháborodva, kinek-kinek vérmérséklete szerint, summázná a történteket bárki, nem az arra tényleg rászorulókon esett meg a Lehel téri Árpád-házi Szent Margit templom és plébánia “fura ura”.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Dicsértessék.Nem is rossz ötlet...nem munkába,de templomba megyünk!-de ki fizeti a rezsit?
Nessy
Most meg kell hatódni? Az átkosban, amikor "vallásüldözés volt" kis hazánkban, napközben a templomok zöme nyitva volt. Ma vagy felkenődsz a zárt kapukra, vagy fizetsz, ha ne adj Isten elmondanál egy csendes imát! A környékünkön három vallás négy temploma található, ma már mindegyik zárva, csak mise idején van nyitva! Gloria in excelsis Deo!
bakegya
ISTEN NEVÉBEN,CSAKKK A FIDEss.A glória VISZONT FELCSUTKAY ORSOS VICCTOR FEJÉRE HELYEZTÉK a református nacionálé nevében.Mindennapos nyilvános imái szerint a magyarok-nem a cigányok,de nem is a zsidók mert azokat nem szereti,de mivel nem tud velük mit kezdeni azokat is bevédi-a FARKAS FLÓRIT MINDENKÉPPEN-ezek tények!AKI NEM HISZI JÁRJON UTÁNA,AKINEK MEG NEM TETSZIK MENJEN BÍRÓSÁGRA!-a magyarok TÍZ PARANCSOLATÁT SIKERESEN orbán mészáros diktálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.