Újabb Fidesz-MSZP vita zajlott szerda este, az ELTE jogi karán Gulyás Gergely és Bárándy Gergely ült le egymással. A legfőbb téma a baloldal állapota volt, és meglepő módon erről a szocialista politikus mondott cifrábbakat. Bámulatos gyorsasággal éledt fel az utóbbi napokban a vitakultúra a Fidesz és az MSZP között. Olyannyira el lettünk hirtelen eresztve Fidesz-MSZP vitában, hogy már szinte fel sem kapjuk a fejünket azon, hogy Gulyás Gergely Fidesz-frakcióvezető Bárándy Gergely MSZP-s képviselővel ült le szerda este az ELTE ÁJK Politológus Műhelyének vendégeiként.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Bárándy visszavette a szót, és kikérte magának, hogy Gyurcsány lenne itt a passzátszél fújója, és hogy az MSZP "Gyurcsány kottájából játszik". Majd ledobta a verbális atombombát az éppen most zajló MSZP-DK tárgyalásokra, ugyanis a szocialista képviselő azt mondta: örülne, ha Gyurcsány nem szerepelne egy esetleges közös listán. Botka László 9 hónappal ezelőtt tette fel ezt a lemezt, láttuk a végét."

Folytatódik a kínlódás...
karma1
Gergo, a nagyapad forog a sirjaban, de nem baj. Ugyved letedre igy kiadod magad a fidesznek - hat ne vard azt ezek utan, hogy orbanek megkimeljenek...
Kulonben pedig tegyel rola, hogy a partod ismet a regi fenyeben tundokoljon. Kb ugy, mint a 60-as evekben, tudod, amikor Kadar papi volt a fomufti.
Nem kell senkivel sem osszefognod, hiszen kurvara erosek vagytok, nem?
Szoval huzzal bele, hagyd a francba Fletot, mutasd meg, hogy tokos legenyek vagytok.
(Egyebkent Molnar Gyula kereste meg Fletot, nem forditva tortent. Inkabb ulj le a partvezetoddel megbeszelni az osszefogast, es akkor senkinek a kottajabol sem kell jatszanod).
Béla333
Lassan elfogy az MSZP, ha mindenkit kirúgnak, aki Gyurcsányra egy rossz szót is mond!
Jó kis szövetség szerveződik az MSZP és a DK között!
Kömény mag...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.