A Závecz Research felmérése szerint Budapesten is erősödött a kormánypárt. Míg a Fidesz nőtt, az ellenzéki oldalon nem sok változás történt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
@volvós: 64 vagyok, oszt még nem merült fel még bennem olyan pajzán gondolat, hogy arra a getzi bandára szavazzak. Ezután sem fog... :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Ha bárkinek is kételye lenne afelől hogy 2018 - ban nem a Fidesz nyer, az gyorsan értékelje át a gondolatait:-))
RonaGyuri
azért egy héttel később - mikorra kiderült, hogy a hatalmas "Orbán-ajándéknak" a fele sem jön össze - lehet kisebb lehetett volna a nuggerek lelkendezése! =))
szaboria1
@RonaGyuri: Emlékszem mikor nyugdíjas lettem jelentkeztem kérdező biztosnak mert akkor még az utcán kellet kérdezni. Az első leadott anyagomat megváltoztatták a saját szájuk íze szerint. Akkor döntöttem úgy ennek semmi értelme és nem csináltam tovább.
Neked van igazad mert sok nyugdíjasnak még az össze adott emelés és prémiummal sem jön ki a 24000.-ft.
szaboria1
Ezek a mai piac kutatók pénzt kapnak a kormánytól így nem a valós felmérés zajlik. Viktor elképzelését adják meg. Már több éve kérdezem itt van e olyan valaki akit bármely kérdező meg találta e már. De eddig még nem jelentkezett senki.
division
@szaboria1: Nem kell a nyugdíjasokra fogni szerintem a nagyon valószínű Fidesz győzelmet. Vagyunk kb. kétmillióan akik biztosan oda húzzuk az X - et, és ott a maradék akik lehet el sem mennek szavazni jó szokás szerint az ellenzéknek nevezett viccpártokra.Szóval nem a kétmillió ember lesz az oka mindennek, hanem a többi aki nem megy el, hiszen számold csak ki mi történne ha aki valóban le akarná váltani a Fideszt az mind elmenne. Ezekből az vonható le hogy vagy nem akarják egyik ellenzéket sem, vagy jó nekik ahogy van.
RonaGyuri
@szaboria1: az első. Lázár féle bejelentéskor még az átlagosnak majdnem 40 lett volna, most ez már biztosan 24
szaboria1
@division: A mióta leköltöztünk vidékre megtapasztaltam amelyik párthoz tartozik a pm. általában ott arra a pártra szavaznak. Mert a fél falú rokonságba van vele. Erre akkor jöttem rá amikor az egyik szomszédom meghalt és csak hallgattam micsoda rokonságok vannak egymás között.
szaboria1
@RonaGyuri: Végig zongoráztam a 121305.-ft-os átlagból miként alakul novemberbe az attól kisebb nyugdíjasnak. A visszamenőleges nyugdíj csak 0,9%-lesz. A 80000.-ft-os nyugdíjas összesen 19200.-ft fog kapni.
RonaGyuri
@szaboria1: sőt a 50 alattiak még kevesebbet, mert ők a 12-t sem kapják meg
Katalina62
Hát, ha ez igaz, nem csoda, hogy hülyének nézik nyugdíjasokat! Igazuk van! Akinek nem inge, ne vegye magára!
nusika
...sok ""félrevezetett"" egy tál lencséért megvehető nyugdíjasok fogják életben hagyni a fideszt!!...amikor megkérdezik egyiket-másikat, a szavazás után, egy sem a fideszre szavazott! Legalább is a környezetemben így van!...nagyon csodálkozom, hogy a 60 év körüli nyugdíjasok, egy életet leélt emberek, hogyan tudnak ""lóóópóóós" emberekre szavazni, akik milliárdokat vesznek ki az egészségügyből, oktatásból ...az emberek jólétéből!!!
...ha ez így marad, remélem, hogy NEM, akkor emberek megérdemeljül, hogy a fiatalok mind elmeneküljenek, azoknak is a gyerekük, akik ezekre szavaznak!! SZOMORÚ !!
volvós
A címből idézem:
...a 60 évnél idősebbek körében...
már akiknek kimosták az agyukat az ilyen
rezsiszilárd és kósalala félék...
nevemnick
@volvós: 64 vagyok, oszt még nem merült fel még bennem olyan pajzán gondolat, hogy arra a getzi bandára szavazzak. Ezután sem fog... :D
volvós
@nevemnick: én meg 70...és nekem sem voltak ordenáré gondolataim...:-))))))
silber13
Érdeklődve fogom figyelni, majd a válsztások után is ekkora lesz a nyuggerek lelkesedése? Erős kételyeim támadtak, ismerve a fitymasz eddigi viselt dolgait.
Yoda69
Akit en ismerek 60 folottit egy sem szavaz erre a gernyo bandara.
Nessy
Kedveskéim, mentek gyufáért! :-))
Ezek szerint tessék kezitcsókolomot köszönni a 78 évemnek!:-))
Igaz, még nem találkoztam Alzheimer professzorral, meg számolni sem felejtettem el. Ebből az egészből a böske utalvány, amit nem a törvény ír elő, ezen viszont valakik nagyot kaszálnak. (Tavaly a 27 milliárd értékű utalvány 45 milliárdba került!)
kokopelli
@Yoda69: ..valaki betett egy "elmeszesedett fideszaggastyánok" utcai dü-
höngését?amihoz képest az a kislányverés Erdélyben egy "összeborulás"
volt" ...a savas Bácsiról nem is beszélve! Nincsen ezeknek a Zombiknak
emberszabású unokájuk,akik esetleg emberré tennék őket,ha már a nagyik
kidobják őket a kégliből kora reggel pellusváltás után? Egy emberszabású
ME megtiltaná,hogy az ő neve alatt ilyen neandervölgyi-ek G.G Rambo-zanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.