Bayer Zsolt halálán poénkodott, ezért most már nem intézetvezető Bajomi-Lázár Péter médiaszakértő a BGE-n. Az egyetemi etikai vizsgálat szerint megsértette Bayer emberi méltóságát és személyiségi jogait. Továbbra is taníthat viszont az egyetemen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ne már Bayer és az emberi méltóság??? =))
Cicamama55
A Ferenc pápát lemarházó Bayer miatt?! :((((((
Fradigege
BGE. Ott a csiga egy gerincoszlop hozzájuk képest. Be van mindenki fosva a zsírmorétól.
eszegfu
@division: 12:32 Nem tudom mire is érted, hogy "helyes"?! U.is, ha valóban sértő a megjegyzése, akkor azon tul, hogy nem lehet intézményvezető, ne is oktathasson, aki az "emberi méltóságot sérti"! Ha pedig a helyeslésed kizárólag Bayer személyének szól, akkor végképpen nem értem! Ezen az alapon Bayer egyetlen "kijelentése" -- nincs szándékomban idézni! -- alapján egyetlen cikke se "informáljon" egyetlen ujságban sem, sőt a TV-beli szereplése is elfogadhatatlan! Ő aztán tényleg sérti az emberi méltóságot és mégis ott van "minden km kőnél"!
division
@eszegfu: Igazad van, még ezt oda akartam írni, mármint hogy ne is oktathasson, de lenyomtam az entert utána meg nem akartam még egyszer írni. Ahol egy intézetvezető professzor ilyenekkel viccelődik (az teljesen mindegy kivel) annak semmi helye egy egyetemen sem.
eszegfu
@division: 13:13 Tulajdonképpen az ügy "elvi" részével egyetértek, de akkor mi a helyzet Bayer Zsolttal?! Őt honnan kellene le-, kitiltani!? Ráadásul ő nem "viccel"! Vagy "Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek"?! Hát persze őt az ilyenekért még dijazzák is! Bayernak sincs joga az emberi méltóság megsértéséhez, még akkor sem, ha neki nem tetsző emberekről beszél, vagy ir!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.