Ősz van, ritkulnak a Kormányinfók, mint a napos órák vagy az erdei lombkorona. Ma épp van egy - Lázár Jánosnak minden bizonnyal lesz pár szava a magyar sajtószabadságról, a CEU-ügyről vagy az eltapsolt romamilliárdokról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Csak a gerinctelen nyugdíjasok szavaznak Orbánra, akik eladják még az unokáik jövőjét is némi aprópénzért cserébe. Szégyen rájuk! A többinek meg nagy tisztelet!
kokopelli
@peterkelemen: körösztkérdés!Húsvé utánt nem lett volna jobb?A Posta már feleselt?
elnyomott
@peterkelemen: - miért, az Orbánra szavazó nem nyugdíjasok gerincesek?
nem tibi
Most fosztogatnak és osztogatnak majd utána fosztogatnak és maguk között osztogatnak .
Aki ezt megeszi meg is érdemli !
Ennyi !
csókolom !
lusta
Mi a, hogy nyugdíjprémium me egyéb handabandázás? A novemberi törvényileg jár a nyugdíjasoknak, sőt, ezt már az év eleji emelésnél mindenki megmondta, de a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk belehazudta a nagyvilágba az alacsony emelés indoklását. Ebből következik, hogy a most oly hevesen tapsikoló nyuggerek hitelezték az ország működését. Ami az ezen felüli jutattást illetei, ha igaz amit mondanak, akkor arra szintén törvény kötelezi őket és ezt a törvényt még 2009-ben Bajnai kormánya verte át a honanyákon és a honatyákon.
nusika
...ezt írja a hvg.hu, hogy Az Erzsébet-utalványt tavaly minden nyugdíjas megkapta, attól függetlenül, hogy dolgozott-e, valószínűleg ez így lesz idén is.""
EZ NEM IGAZ? MERT HA DOLGOZOTT?AKKOR NEM KAPOTT UTALVÁNYT!!!
HAZUDNAK !!!
nusika
@nusika: .. Tisztelt hvg.hu újságíró!! Amit leír ebben a cikkben, csak részben igaz!!!
hvg.hu/gazdasag/20171018_nyugdijasok_juttatasok_premium_emeles_utalvagy
Nessy
Majd akkor legyen nagy mellénye Orbánnak, ha ismét svájci indexálás lesz, ha a dübörgő gazdaság visszaadja a világ válság miatt elvett 13. havi nyugdíjat, ha meglesznek az egyéni számlák a lenyúlt Magánnyugdíj befizetésekkel. Miután a két novemberi kifizetést törvény írja elő, csak aki ezt nem tudja, az hatódik meg! Apropó! Mennyi kamatot fizetnek a 10 havi hitelezésünkre?
A 10000 forintos Erzsébet utalvány tényleg nagy segítség akinek huszonnyolcezer a nyugdíja, de akinek háromszázezer, az észre sem veszi. Egy Ausztrál nyugdíjas meg max, a vitrinbe tudja tenni.
Ezen az utalványon valakik nagyot kaszálnak!
Nem járulok kézcsókra, nem teszem Orbán képét az ágyam fölé, és nem mondatok Te Deumot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.