Rohadjon rád a lakat - így kommenteleik az egyik közösségi oldalon annak a magyar fogvatartottnak az állítólagos posztját, amiben a sopronkőhidai fegyház körülményeire panaszkodik a börtönlakó. A rab egyik posztjában arra panaszkodik, hogy ehetetlen a börtönkoszt, míg egy másikban már így dicsekszik: "Olyan jó a zárkám, hogy másnak a lakása nincs olyan jó" vagy "Kint nem éltek így, mint én bent".

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Jó lenne egy statisztika arról, hogy hány magyar ember él ennél sokkal rosszabb körülmények között, nem fűtenek rá nem etetik, az edzőteremben is sokat kell fizetni!
Ezt mind mi, hülye dolgozó emberek fizetjük mindig. Főleg a tetves uniós előírások meg még ennél is nagyobb luxust követelnek.
Az uniónak a rendes, nem gyilkos magyar emberek életét illetően nincsenek követelései?
staro2
Egy teória:
A fogvatartottak rájöttek, hogy ha felvétel kerül ki a börtönből, akkor vizsgálat jön és jó pár fő és alfegyőrt kirúgnak.
Nem kell mást tenni, mint valahogy kijuttatni néhány felvételt és várni, hogy ki repül..
szep napot
Amikor a videora kattintok, egy reklam jon be a turbodietarol.
www.youtube.com/watch?v=DVMLbos75ro A borton itt kezdodik, ennek van elrettento ereje.
Aki Én
,,az egész feleségedet megfogom baszni"
asztakibebasz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.