A vele történteket felvállaló színésznő azért azonosította végül Marton Lászlót zaklatójaként, mert jelentkeztek nála a rendező más áldozatai is – mondta el a Hír Tv Egyenesen című műsorában Schilling Árpád rendező, a zaklatási botrányt elindító színésznő férje. Az is közrejátszott, hogy véletlenül kétszer is összetalálkozott Martonnal, és úgy érezte, ki kell állnia. "Nyílna meg alattad a Föld" - Sárosdi férje csak ennyit mondana a zaklatással meggyanúsított rendezőnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S hány Schilling tesz ki egy Martont? =))
nemkati
Aki átélt már ilyen zaklatást, akinek családtagja, rokona, közeli hozzátartozója, baratja, ismerose reszese volt hasonlo durva tamadasnak, az nem ketelkedik egy aldozat szavaiban, plane nem uz belole gunyt.
(Bocsi az ekdzetnelkulisegert, de mar megorjit ez a billentyuzet)
karma1
@RonaGyuri: Mar egy masik cikknel irtam, hogy miert tartom kisse furcsanak Sarosdi allitasat: nem a tenyben ketelkedem, - mert az megtortenhetett - csak a helyben, es a modban...
Erdekes, hogy eppen Schilling Arpad felesege jon elo ilyesmivel - ahogy @Mirabilis is irta: hol vannak azok a "tobbiek" akiknek szinten ki kellene allniuk Marton ellen?
Vagy ok hazudtak, (Sarosdi nem), es most nem mernek Sarosdi melle allni? Mert akkor Sarosdi akkor is nagy sz@rban van, ha Schilling Arpad a ferje, ugyanis Marton el fog menni a birosagig, abban nem ketelkedem.
Magyar szolidaritas, magyar hozzaallas, (semmiert nem vallalom a felelosseget, lepjen mas az ugyben), szoval nem erdemes mindig a nyugatot majmolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.