Több ezer eurót és iratokat talált egy német autópálya-pihenő vécéjében egy magyar kamionos. A férfi egy ismerősén keresztül elérte azt, aki elhagyta az iratokat, majd leadta a benzinkút személyzetének az övtáskát.

Kötelező pihenőideje miatt sorolt ki egy német autópálya-pihenőhöz egy magyar kamionos, a vécében azonban talált egy övtáskát és benne az iratok mellett több ezer eurót. 

Több ezer eurót talált a magyar kamionos – visszaadta

Fotó: pixabay.com CCO

Fel sem merült bennem a gondolat, hogy ezt most elrakom. (...) Ennyi pénz nyilván mindenkinek jól jön, de valahogy nem éreztem azt, hogy szüksé­gem lenne erre

- mesélte Orosz Márk a mindenkilaci.hu-nak. 

Az iratok egy másik magyar kamionos nevére szóltak, Márk egy ismerősén keresztül utolérte a férfit, és megüzente neki, hogy a pihenőnél álló benzinkút személyzetének átadta az övtáskát. 

A benzinkút személyzete értesítette a rendőröket, végül ők adták át a táskát, iratokat és pénzt a magyar kamionosnak, aki már keresztet vetett ezekre. 

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A parlamentben biztos másodpercek alatt lába kelne. Vagy egy csókos lagzijában.
division
Olyan ember mint én, ugyanezt tettem volna. Minden elismerésem neki.
Sámannus
A parlamentben biztos másodpercek alatt lába kelne. Vagy egy csókos lagzijában.
ila51
A kamionosok egy külön kaszt , az országút vándorai. Sosem tudja mikor lehet Ő is bajban.
division
@ila51: Őszintén szólva bennem nem igazán alakult ki jó kép a kamionosokról, sokszor kihasználják az erőfölényüket, olykor balesetveszélyt is okozva. Erről az emberről is csak annyit tudni hogy becsületes, ez elismerést érdemel, de azt nem tudjuk hogy hogy vezet:-)
ila51
@division: bizony sokszor vannak kényszerhelyzetben... volt pár sztori tőlük , pld amikor nem mertek megállni sem pihenni , se semmire ... veszélyes zónában

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.