Magyarországon a jelenlegi rezsim nem a bűnt bünteti, hanem azt, aki erre felhívja a figyelmet és tenne ellene. Arról már olvashattak a Zárójelen, hogy a kormány-propaganda által sikeresen felkorbácsolt indulatok miket hoznak ki az úgy általában békés emberekből.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ti együtt loptatok a Fidesszel, mi nem! Ti elosztottátok a lopott holmit, pénzt, az ország nem ilyen!
Ti csak álljatok oda, arra az oldalra, ott a ti helyetek! A Fidesz mellett!
Nem kellene titeket egybemosni a tisztességes emberekkel!

Ebben igaza van:
"Már nemcsak arról van szó, hogy a tolvajok megússzák, hanem arról is, hogy a tisztesség az, ami nem ússza meg. A bűnt nem büntetik, a jótettet igen. Nehogy terjedjen."

De ezt (bár kisebb mértékben, mint amennyit ezért a Fidesz tett!) a váltó, mutyi pártjának, az őket soha el nem számoltató MSZP-nek is "köszönhetjük"!

Így először mély önvizsgálatot, Mea Culpa-t javaslok, a lopott pénzek visszafizetését a közös kasszába, aztán jöhet a másik ostorozása!
Mindenki másnak lehet a Fideszt megvetni, szidni, ostorozni, de ez egy volt MSZP pártvezető szájából hiteltelen!
Szerintem!
Béla333
A Fidesz 2010-ben az MSZP-SZDSZ mutyicsapatok rossz kormányzása miatt kapott 2/3-ot, mert be tudták csapni a választókat!
Ha pl. 2006-2010 között bebizonyítják, hogy a Fidesz és annak a vezetői szervezték az államellenes cselekedeteket 2006-ban és lecsukták volna, akit le kellett volna, akkor most nem itt tartana az ország!
Béla333
Amikor loptatok közösen a Fidesszel, akkor az nem volt büdös?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.