A Vígszínház főrendezője továbbra is rágalomnak tartja Sárosdi Lilla állításait.

Nyílt levelet tett közzé Marton László a Színművészeti Egyetem oldalán:

Felfüggesztette a tanítást Marton László a molesztálási vád miatt

„Tisztelt Rektor Úr!

Kijelentem, hogy a személyemmel kapcsolatos állítások valótlanok.

Annak érdekében, hogy az általam annyira szeretett növendékek körében semmiféle zavar ne támadjon, a vizsgálatig, amelynek állok elébe, felfüggesztem oktatói tevékenységemet.

Tisztelettel,

Marton László

Budapest, 2017. október 19.”*

- írta Marton a rektornak. A rektor a felfüggesztés bejelentését elfogadta.

Mint megírtuk, a Vígszínház egyelőre kivár, nem döntenek egyelőre arról, hogy Marton sorsa mi lesz.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ahogy az íő mondta:: " Something is rotten the state of Denmark"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem baj lesz jelentkező pl. Schilling, aki vállalja helyette!!! =))
silber13
Ahogy az íő mondta:: " Something is rotten the state of Denmark"
karma1
@RonaGyuri: Fele annyiert...:o)))) Egyebkent nem hiszem, hogy ezt Marton megtette volna...Mar eltelt 3 nap Sarosdi bejelentese ota, es sehol nem bujik elo egyetlen kollegano sem, akiket allitolag szinten Marton abuzalt...
(Lehet, hogy eltelik meg 2-3 nap, es egy szemfules ujsagiro felleli a neten azokat az osszefuggeseket, ami Sarosdi es a fidesz valamint Schilling parthovatartozasara vilagit ra, es ezzel be is fog zarulni a kor: vajna be akarja juttatni a Szinhaz es Filmmuveszeti akademiajara az o csokosait, es holnaptol mar lehet is rendezni szep nepoperai eloadasokat a Vigben, mint amilyeneket a kinai szinhazakban jatszanak... )(Sok-sok enekles, rengeteg voros zaszloval a szinpadon keresztbe rohangalo "szineszek" , akik viszik a forradalom langjat, rengeteg felfele nezo tekintet, es nagyon sok ember egyszerre a szinen... Tulajdonkeppen ha a szineszkepzest is allamositjak, akkor ugyis csak agyatlan statisztakra lesz sukseg.
Es hat Marton Laszlo meg a Kadar-eraban lett valaki. Ne is foglalkozzanak azzal, hogy micsoda nagy ember o, es hogy kivalo tanar, komoly eletmuvel.
Nem azert, de ha tortenetesen en lettem volna a ferfi abban a feher BMW-ben, akkor en is csak egy egeszen toporodott kis pocsot tudtam volna mutatni ennek a verebkinezetu szerencsetlen kis csajnak.
(Szerintem Schillinghez is azert ment hozza, hogy legyen, aki szerepet ad neki, vagy rendezi ot. Szegenykem valahol Nagy Anna es Horvath Teri "szepsegehez" lehetne az ovet hasonlitani. (Bar a ket emlitett szinesznok csodalatosan jo karakterszineszek voltak!)
RonaGyuri
@karma1: én azt várom, hogy mikor jelenetkeznek néhányan hogy őket meg a férjem-uram! =))
szaboria1
@karma1: Valami nem stimmel, mert úgy nyilatkozott egyik helyen, hogy Marton barátja akarta orális szexre kérni. Akkor hogy is van ez?
Manhattan
@karma1: Kárász Eszter
23 órája ·

Kis magyar áldozathibáztató

Megérdemelte. Tudhatta volna.
Miért ült mellé? Miért állt szóba?
Túl későn sétált. Túl rövid szoknya.
Miért ment arra? Miért nem mondta?

Kiprovokálta. Ő is élvezte.
Sőt, ő akarta. Direkt ő kezdte.
Várható is volt. Úgy volt öltözve.
Az ő hibája. Még örülhetne.

Miért, mire gondolt? Mi fog történni?
Eléggé naív volt. Vagy szeret kefélni.
Megtörtént. Ez van. Minek rinyálni?
Ha akar, hogyhogy nem tud kiszállni?

Csak kitalálta. Méghogy ő tette?
Ki hitte volna? Oly rendes ember.
Nem hinném róla. Nem így ismertem.
Az én lányommal nem történhet meg.
(Kárász Eszter)
(...avagy a bántalmazással, zaklatással kapcsolatos posztok alatti kommentek költeszete)
karma1
@szaboria1: Szerintem meg ez az egesz nem stimmel. Ahogy az esetet es a helyet leirja, egyszeruen lehetetlen kozbotrany okozasa nelkul. A Vigszinhazzal szemben laktunk a Szt Istvan krt-on... Ha lejossz a Margithidrol akkor ott sehol sem tudsz megallni, a rakparton is nehezen. De nem is a rakpartrol beszelt, onnan nem, csak a Margithidrol latni a Parlamentet.
HOL VANNAK AZ ALLITOLAGOS ALDOZATOK?? Akiknek a sztorijaval elojott Lilla??? Kulonben is eleg nehez dolognak tartom azt, hogy valaki masik nok szexualis zaklatasarol beszel. Ez annyira maganugy, hogy en csak arrol tudnek beszamolni, ha ilyen ert volna, ami velem tortenik, de nem masik 3-4 ismeros eseterol??? Honnan tudja Lilla, OTT VOLT???
cs.n.
@karma1: Miért lehetetlen? Olvasd el még egyszer. Az autóban a fickó az ülésre térdelt, meg akarta pusziltatni a csoffadt nudliját. A helyszín tökmindegy, ez bárhol lehetett volna feltűnés nélkül, főleg, ha lesötétített az üveg. Aztán más, kietlenebb helyre mentek, ahol recskázott egyet a haverja. Szvsz. (függetlenül attól, ki kicsoda, stb.) egyáltalán nem elképzelhetetlen a történet
karma1
@cs.n.: Ne viccelj, ismerem a helyet, ott vagy a jardasziget mellett kellett allniuk, ami ejjel-nappal tele van emberekkel, foleg eloadas utan. Ha meg a Margit koruti vegerol beszelunk, akkor ott meg meg rosszabb a helyzet... Ha viszont ugy gondolod, hogy mindez vezetes kozben tortent, akkor elegge batornak kellett lennie annak, aki a csoffadt farkat egy mozgo autoban adja egy nonek a szajaba... Bocsika, de nekem valahogy nem all ossze OTT , ahol Lilla emliti, hogy az eset megtortent.
Ha azt mondja, hogy a Normafanal egy sotet zugba vonultak el, vagy akar valamelyik lakotelep parkjaban, akkor azt mondom, hogy OK, OTT megtortenhetett siman barmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.