Ismét devizahiteles kerekasztalt hívott össze a Jobbik, amin több civil szervezet és az LMP is részt vett.... ... .. .. .. .. ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. ... .. . .. ... .. .. . .. . .. . . . .. . . . . .

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán belerúgta az embereket az árokba. Hazug aljas gazember!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/01/orban-eu-parlament-qpr2.jpg
Alattvalók! Senkit nem hagyunk az út szélén! Beletaposunk mindenkit az árokba, a sárba, a
szarba! Kétpofára szidjuk a bankokat a devizahitelek miatt, amit mi vezettünk be annakidején,
és amiből Matolcsy cimbora olyan nyereséget ért el, hogy a csodájára járok azóta is. Hát hol van még ilyen Európában, mondjátok meg! Sehol! Sehol nincs olyan barom nép, amelyik rommá adósítja magát azért, hogy a jegybank milliárdos nyereséget érjen el, amit aztán szétfolyathat alapítványokba, műkincseket és ingatlanokat vehet rajta. És ti még örültök is ennek, tapsikoltok és büszkék vagytok! Még a híd alól is éljeneztek, a bokorból, a kartondobozokból összetákolt vityillóitokból. Jön a választás – az utolsó – most aztán megmentünk minden hitelest! Hét évig szartunk a fejükre, de most megmentünk! Amúgy nem, mert pont úgy szarunk rátok, mint hét éve minden áldott nap, de ti elhiszitek és örültök. Örüljetek! Majd jól megbírságolunk néhány bankot, a nyereséget szétdobjuk, ahogy szoktuk, nektek abból egy fillér nem jut. De az erkölcsi győzelem a tiétek lesz! Kenjétek a hajatokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.