Egy órán át nem lehetett metrózni Újpest és az Árpád híd között. 7:44-kor kaptuk a hírt, hogy megint nem jár a 3-as metró, a problémát azonban mostanra már sikerült leküzdeni, így ismét teljes vonalon közlekednek a szerelvények. A BKK Facebook-oldala szerint járműhiba történt. A Katasztrófavédelem 8:13-kor azt közölte, hogy kigyulladt a 3-as metró egyik kocsija a Gyöngyösi úti állomáson. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője ugyanakkor néhány perccel később az MTI-nek már arról beszélt, hogy "enyhe füstszag" miatt riasztották a tűzoltókat. A fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a szerelvény utolsó kocsijánál már csak kisebb füstölést érzékeltek. Mint írják, az állomást kiürítették, személyi sérülés nem történt. A BKK tájékoztatása szerint Újpest-Központ és az Árpád híd között pótlóbusszal lehetett utazni, a 14-es villamos sűrűbben közlekedett.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Demszky Gábor. Mindez másképp alakult volna, ha utódom nem válik meg azoktól, akik a rekonstrukció pènzúgyi fedezetéről szóló megàllapodásokat képesek lettek volna letárgyalni. De nekem úgy tűnik, hogy a BKK-t is otthagytàk azok a szakemberek, akik a 2-es és 3-as metró felújítását irányították. Ha így történt, akkor sötét felhők gyúlekeznek a fővàros fölött, mert a felújításnak nevezett művelet halaszthatatlanná vàlt. Bárcsak ràm cáfolna a jövendő, Budapest közönsége jobbat érdemelne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.