Volt, hogy elkábították a vendéget, és közben kirabolták. A rendőrök a szórakozóhelyen 15 lengyel és 6 magyar állampolgárt fogtak el, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították és csalás gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az akció előtt a belvárosi nyomozók arra jutottak, hogy a helyen négy külföldi férfitől több mint 2,5 millió forintot csaltak ki a héten, de előfordult olyan eset is, hogy egy vendég a valós 52 360 forintos fogyasztása helyett, 1 030 733 forintot fizetett, vagy olyan, hogy az alkalmazottak elkábították a vendéget, és amikor a férfi elaludt, elvették a mobiltelefonját, valamint a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel együtt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán épp a napokban büszkélkedett a magyar turizmussal és azt mondta, hogy ez egyben büszke nemzeti dolog is. Ez sokkal inkább nemzeti szégyen!
Clavigo
Hírünk a világban...büszke és erős,,
teuton
Ez mar több, mint 10 eve ismert, csakhogy az utobbi idöben sürüsödtek az esetek annyira, hogy mar a nemet tv-adok is több müsorban foglalkoztak vele. Es a negativ propaganda mostmar nagyon kinos lett, holott eddig nem zavarta a magyar hatosagokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.