Péterfalvi Attila felkavaró részleteket is felolvasott a szcientológiai egyház lefoglalt irataiból az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Döbbenetes részletek derültek ki a szcientológiai egyház lefoglalt irataiból
Fotó: ATV videó

Az ombudsban elmondta, az előzetes híresztelésekkel ellentétben poligráf nem volt a székházban, de úgynevezett E-méterrel és rögzített adatokkal találkoztak.

A munkatársakkal kapcsolatban találtak 130 kérdést tartalmazó, úgynevezett életút kérdőívet is, melyeknél olyan kérdésekre kellett válaszolni Péterfalvi közlése szerint, hogy

- sorolja fel az összes szexuális partnerét az első randevútól kezdve keresztnévvel, vezetéknévvel, foglalkozással

- írja le részletesen, hogy a szexuális együttlét mit tartalmazott, beleértve minden perverziót

Az ombudsman szerint ezek olyan, harmadik félnek az adatai, akiknek arról sincsen tudomása, hogy róla ezeket az információkat kiadták.

Péterfalvi konkrét beszámolókat is idéz:

Egy gramm fűvel elkapták a rendőrök a barátnőjével együtt, de nem történt feljelentés, el kellett szórniuk a fűbe és megdorgálták őket.

Vécéztem, és „mellettem egy srác önkielégített. Néztem át a lyukon, ő meg nézett engem. Hasonló a pornó, amit láttam apunál. Aztán éreztem, hogy önkielégítenem kell, később otthon fenekembe kellett dugnom a wc-kefét.

A lefoglalt iratok között olyan is akadt, amin fel kellett sorolni az illető összes betegségét, műtétjét.

A Magyarországi Szcientológiai Egyházat összesen 40 millió forintra büntette a Nemzeti Adatvédelmi Hatóság.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Döbbenet. Főleg annak akinek ez új hír. Már sok éve ismert a technikájuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Döbbenet. Főleg annak akinek ez új hír. Már sok éve ismert a technikájuk.
emerencia
@reagens: Pénzért.

Pl. az egyik nagy külföldi tulajdonú kereskedőmulti áruház eladóterébe csak rajtuk keresztül lehetett bejutni szombatonként kb. egy évtizede. Az eladótér tele volt szemetelve a dianetika szórólapjukkal, az alkalmazottak pedig rákérdeztek az áruház igazgatónőjére hogy kerültek ezek ide? (Többen aggódtak, hogy betették a cégbe is a lábukat, hiszen több alkalmazottat is megpróbáltak megismertetni a tanaikkal és a készülékükkel.)

Az "okos" válasz: fizetnek érte.

Az eladók láttak üres kosárral vásárlót kirohanni idegesen az áruházból "jajjjjjj, már ezek ide is betették a lábukat" felkiáltással. Szerencsére a felsőbb vezetés véget vetett ennek az állapotnak (az érintett vezetők is önként felmondtak) de a megfélemlítés, a befolyásolás sötét technikái a hátsó irodákban időnként újra és újra felütik a fejüket egy-egy ártatlan dolgozóval szemben...
peterkelemen
Hiába hívják azok magukat egyháznak, mert a világ egyik legmocskosabb és aljasabb szektája. Nem véletlenül baszták ki ezeket több országból is.
namihami
És most ültessük a gyereket fordítva a bilire.
Megadták az adatokat? Válaszoltak a kérdésekre? Igen. Kötelező hozzájuk belépni? Nem. Akkor megérdemlik.
Békés Gábor (Miskolc) fogta meg a kérdést jól. A NER-nek nem az a baja, hogy kivel dugott, hanem az, hogy közben elcsalták azt a pénzt (adót), amit a Viktorék szerettek volna ellopni. És a fővesztés emiatt jár.
SystemError
Ezen nem fognak megbukni. Mi is a különbség jogilag, ha a meztelen képeket töltesz fel a google drive-ba...? Magával az adatkezelés gyakorlatával már meg lehet fogni őket viszont az nem szokott 1 nap alatt kiderülni és arról kéne valami bírósági végzés is nem...? Ami szintén nem 1 nap. Hányok a scientológiától, de nem bűzlik itt valami? Vagy már csak mindenhol a pávatáncos intelmét látom, hogy "ne azt nézzük mit csinál, hanem, hogy közben mi történik"...:)
bakegya
Vásárolja ki őket a Mészáros-aztán mehet tovább a buli ha az orsost imádják és lefizetik!
CsipkeRózsa
Önként töltötték ki a kérdőíveket? Hát akkor!
1magyar
A hülyék egyesülete, vagyis akik vezetők nem csak a beetettek a hülyék.Ebből élnek.
papa.49
A lényeget lökjétek már firkászok KIRŐL, MELYIK FÜTYISZES SZARZSÁKRÓL VAN TERHELŐ A PAPÍROKBAN, az ótvaros duma nem érdekel !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.