Az Etyek és Tarján közötti bicikliút igazából senkinek sem kellett, mégis egy egész vagyon ment el rá. Etyek és Tarján között több mint egymilliárd forintból, meglehetősen gyanús körülmények között úgy épült bicikliút, hogy igazából a semmiből a semmibe vezet, hiszen egyik települést sem éri el. De a kedvéért még az autópályához is hozzá kellett nyúlni – írja a 444.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Úgy tűnik, hogy a politika abban bízik, hogy mindenki újságíró

Legalább is, hogy az elemi számtani képességeik általánosan ilyen gyengék

A derék mno.hu (a 444.hu cikke alapján) egy nem túl praktikus biringa-útról számol be. Elvben „Etyek és Tarján között”, de valójában „36,4 kilométeres teljes hosszon semmiből a semmibe vezet, hiszen egyik települést sem éri el”.
A dologban az igazi móka, hogy számháború, pontosabban számokkal tartott elme-háború.
Az még csak-csak, hogy „több mint egymilliárd forintból” épült, hisz a sok milliárd is több mint egy. de később kiderült, hogy „költsége mindössze 1,26 milliárd forint volt.”
Amit jól színesít, hogy „a kormány még két éve 2,275 milliárd forintot adott a projektre, majd tavaly további 1,441 milliárddal egészítették ki a támogatást.”.
Hogy ebben nincs semmii hír? Hát igen, hisz akár a fírkászok kutyulták össze, akár a többit ellopták hétköznapi magyar történet! =))
Qqberci
"semmiből a semmibe vezet"

Legalább nem lesz rajta baleset...
Yoda69
Ezer millio forint?!? Mennyi vandorolt ebbol fideSSes zsebekbe? Minimum 950 miilio.
Csizmás Kond
...nyelvtanítás...szerintem ez is ösztönzés a külföldre menekülésre...
Az iskolákban, minden iskolában tanítanak legalább egy idegen nyelvet, sőt van ahol többet de senki nem ígéri, hogy olyan szakmát , tudományt szeretne bevezetni, hogy azt itthon is lehessen folytatni és megélni belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.