Boros Anitának a szerződés szerint 28 napja volt a munkára, de a tárca szerint azt jóval korábban elkezdte már. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem szerint Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium volt helyettes államtitkára nem egy hónap alatt írta azt a 900 oldalas könyvet, amelyre a szerződése szerint 28 napja volt. És tízmillió forintot kapott érte. Néhány nappal azután, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke nyilvánosságra hozta az ügyet, lemondott posztjáról, de a tárca szerint csak azért, mert szülési szabadságra ment – hangzott el a pénteki RTL Híradóban.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Honi soit qui mal y pense

ráadásul könnyen lehet, hogy csak egy kedves családbarát gesztus

Copy-bá este óta a közbeszéd sokkal érzékenyebb lett az idézetekkel kapcsolatban. A legfrissebb balhé, hogy Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium volt helyettes államtitkára, aki jelenleg GYES-en van, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docenseként a kormányablakok munkatársainak képzését segítő könyvet írt.
Az RtlKlub tegnap esti híradója szerint „egy hónap alatt írta azt a 900 oldalas könyvet, amelyre a szerződése szerint 28 napja volt. És tízmillió forintot kapott érte.”. Pontosabban ezt Hadházy vélte, de a minisztérium szerint ez csak a látszat, mert valójában: „A Nemzeti Közszolgálati Egyeteme szerint Boros Anita nem 28 nap alatt írt könyvet, már jóval a szerződéskötés előtt dolgozni kezdett a köteten. A téma indokolta, hogy a szerző a korábbi munkájából részeket emelt át az új kötetbe ”.
Ami téma indoklását illeti, meg kell mondjam, hogy – jónéhány hasonló célú, de kisebb volumenű könyvecske egyik szerzőjeként jól tudom – a szerző kénytelen zömmel másoktól idézni, ráadásul igen csak nagy volumenben, hisz a „mű” célja az adott témában érvényben lévő előírások és teendők számbavétele és elmagyarázása.
Ennek fényében a 28 nap nem is olyan sok, mondjuk a 10milla azért elég húzós egy ilyen „ollózgatásért”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.