Wikström áll az EP elé kerülő javaslat mögött, nem Soros. Az elfogadott tervezet egyetlen pontjában sem egyezik azzal, amit Soros évekkel ezelőtt magánvéleményében megfogalmazott. Ebből az következne, hogy Orbánnak nem a “Soros-tervről”, hanem a “Wikström-tervről” kellene “nemzeti konzultációt” tartania. Ennek ellenére nem Cecilia Wikström látható a goebbels-i propaganda plakátjain, hanem Soros György arcképe. Nem kell sokat találgatni, mi ennek az oka. Cecilia Wikström svéd, nem zsidó. Svéd világ-összeesküvéssel kevesebb embert lehet mozgósítani, mert a magyar nép jelentős része, és a Fidesz támogatóinak túlnyomó többsége, nem svédellenes, hanem antiszemita. Ennél pontosabban semmi nem bizonyíthatná, hogy az orbáni Magyarországon antiszemita propaganda zajlik. A menekültveszély lehetne bármi más is, de a veszély okozója ugyanaz, a neonácik által démonizált zsidó, a zsidó világ-összeesküvés jelképe, Soros György lenne. A menekültválság előtt is a “nemzetközi pénzvilág”, az...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán Soros ellen irányuló propagandája totálisan elbukott. Már csak pár agyhalott van, aki még elhiszi. Gyakorlatilag innentől a propagandájuk saját maguk ellen zajlik, mint hazug gazemberek. Kontraproduktívvá vált. Agyhalott fideszesek saját csapdájukba buktak bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.