A szegedi Kossuth-szobor tövében temették el jelképesen pénteken a Délmagyarországot a sajtószabadság mellett demonstrálók. Halálának oka: akut Vajna-kézre kerülés. Béke poraira! Feltámadunk?A 107 éves napilapot nemrég vásárolta meg a filmügyi kormánybiztos Vajna András. A demonstráció szervezői mécseseket helyeztek el az emlékmű mellett és a kiadvány bojkottjára szólítottak fel, a fidelitasos ellentüntetők ezzel szemben kétségbe vonták a lap korábbi függetlenségét.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Most majd "függetlenűl" olvashatják a helyi hírek helyett a kormány propagandát, meg a celebek viselt dolgait! Természetesen ezek a "hírek" az összes lapban azonosak, így nem lehet ellenmondás, ellen vélemény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@papa.49: Igaz. Eklatáns példa erre mondjuk a Magyar Idők névre hallgató papíráru, amelyik egy fillér állami támogatás nélkül, kizárólag a lapot vásárlók pénzéből él. És szorosan csatlakozik mellé mondjuk (persze csak példának) a Heti Válasz nevű, erősen kormányellenes, szinte már komcsi beállítottságú sajtóvalami.
elnyomott
@Csizmás Kond: - nem engedték. A hatalom elvette.
Csizmás Kond
@elnyomott: ...ha neked csak ennyi esik le az a te bajod...
...és hatalom... ezt hogy érted ? mert gondolom nem a fideszre...ugyanis ha az megtartja akkor tetszett volna neked ?
lópicigáspár
@papa.49: Engem három napja hívtak fel, hogy nem akarom e újra járatni. Aztán csak annyit kérdeztem a kulturáltság határait súrolva, hogy azt a sz@rt, hát azért mondtam le egy éve, mert olvashatatlan! Szóval a hölgy elnézést kért a zavarásért, elköszönt és letette a telefont! :))
F_Viktor
Az internet elterjedesevel csak a kozpenzzel (ertsd kormany-hirdetesekkel) tamogatott lapok a nyeresegesek, ezert tudjak orban oligarchai sz@rert-hugy*rt felvasarolni az osszes mediat.
csipetke
Nem értem,hogy Vajna kinek-minek kapar?Annyi közpénzt,kitalicskázott a hátsóajtón,annyi adót nem fizetett a kaszinói után,hogyha lennének gyerekei,még az ükunokái is elvergődnének belőle.Bár a pszichológus szerint is betegesen magamutogató Vajnáné,a "nagy üzletasszony",aki röpköd a világban,mint egy narkós denevér,és annyi pénzt elver,amiből sokszor jól lehetne lakatni az összes éhező etióp gyereket,nos,még ő sem képes elverni azt a sokmilliárd forintot,amit nagyapó hazahord.Vagy ezt is azért vette meg,hogy újra csontig nyalhasson a fidesznek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.