A párt szerint egy nem létező dolog miatt költ most tízmilliárd forintot a kormány. Hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést a nemzeti konzultációhoz kapcsolódóan Szél Bernadett, az LMP társelnöke, írja az MTI. Kanász-Nagy Máté pártszóvivő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján ezt azzal indokolta: a kormány egy olyan tervről indított konzultációt és "herdál el erre csaknem 10 milliárd forintot", amely valószínűleg nem is létezik. Hozzátette: társelnökük, Szél Bernadett közérdekű adatigénylés keretében kívánta megkapni a "Soros-tervet" a kormánytól, ám semmilyen választ nem kapott az arra rendelkezésre álló határidőn belül. Az LMP ezért adatpert is indít. Kanász-Nagy Máté "kamunak", alaptalannak nevezte a konzultációt, amely szerinte csupán a kormányzati propaganda része, és az a célja, hogy elterelje a figyelmet az ország valódi problémáiról.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@papa.49: borítékolható az eredmény. Ennek ellenére jogos a felvetés, sőt meg kell mondjam majdnem ilyen jogos a Márkustól elhíresült kérdés megfelelő változata is:

youtu.be/OVIN3_Lbaqk
Csizmás Kond
...nem tudom az ilyen jelentgetések mennyire mozdítják elő az ország sorsát de az biztos hogy sok kan jól élnek belőle...
Béla333
@Csizmás Kond: 12.36
Abból, hogy nemzeti konzultációnak nevezett baromsággal foglalkoznak/unk, a helyett hogy elszámoltatnánk mondjuk az úszó VB költségeit?
Azon kívül a levelezésen is sok milliót keresnek a Fideszes mocskok!
A szokásos felülszámlázások miatt!
karma1
Jo dolog, hogy ezt ilyen nyomatekosan ismetelve ujra kikerik, de semmire sem fognak vele menni , bar nagyon ugy nez ki, hogy poltnak a fiokjaban megint dagad egyet az irathalmaz...
Bar ne igy lenne
Jozefina
Az EU is vizsgálódik!!! Ezzel a konzultációval nem fog prbán jól járni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.