A társkereső oldal sugar daddy és sugar baby kampánya az emberi méltóságot minden lehetséges vonatkozásban sérti, mondják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Okádék, de attól maga a "jelenség" nem lesz??? Legalább be vannak oda zárva és mindenki azt kapja, amit megérdemel...:)
Nessy
Kereslet - kínálat! Van rá kereslet, és van "kínálkozó", nem is kevés!
Ez is olyan, mint a legősibb mesterség. Be lehetett zárni az ellenőrzött nyilvánosházakat, most ellenőrizetlenül, futtatók révén működik az útszélén.
SystemError
@Nessy: Szerintem még hasznos is, mert ezek az emberek nem más életét basszák el, hanem egymásét...:)
namihami
Miért ez a nagy lázadozás? Hiszen ez a Puncs.hu nevű oldal semmi más, mint a Luxuskur... nem Luxusfeleségek című műsor nyomtatott kiadása. Miben erkölcstelenebbek ezek a nők, mint azok, akik a ráadásul a tv-ben, de ugyanúgy prostituálják magukat. Azok is, ezek is csak kimondják, amit eddig a fű alatt csináltak. Pláne, hogy most még a Viasat3 milliókkal fizeti is őket. Ezek pedig a saját költségükre csinálják a lightosabb változatát ugyanannak az ügynek.
SystemError
Miben más ez a mint az online prosti oldalak...? rosszlanyok.hu stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.