Komolyan vette a KDNP, hogy végső soron egy kormánypárt a Fidesz mellett, még ha a szavazótáborukat nem is mérik évek óta. Úgyhogy a frakció rendelt egy kutatást, a 35-44 éves korosztály attitűdjeiről, és azt a következtetést vonták le belőle, hogy jóval több gyerek is születhetne Magyarországon, mint amennyi születik. Ezért újra akcióba lendült a korábban a vasárnapi boltzár kitalálásával jeleskedő párt. Harrach Péter frakcióvezető sajtótájékoztatón beszélt a lehetséges lépésekről, amelyek növelhetnék a magyarok gyermekvállalási kedvét. Elmondta, hogy azért a 35-44 éveseket vizsgálták, mert „ők egy népes korosztályt jelentenek, ám egyelőre még nem vállaltak megközelítőleg sem annyi gyermeket, mint annak idején szüleik generációja. Most viszont szülőképes koruk végéhez közelednek, ezért a politikai döntéshozók számára is fontos, hogy többet tudjanak az ő gondolkodásukról, és ha lehetséges, teremtsenek olyan feltételeket, melyek elősegítik a tervezett gyermekek megszületését.”

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kedves fő keresztény fő okos:
"„ők egy népes korosztályt jelentenek, ám egyelőre még nem vállaltak megközelítőleg sem annyi gyermeket, mint annak idején szüleik generációja. Most viszont szülőképes koruk végéhez közelednek, ezért a politikai döntéshozók számára is fontos, hogy többet tudjanak az ő gondolkodásukról, és ha lehetséges, teremtsenek olyan feltételeket, melyek elősegítik a tervezett gyermekek megszületését.”
Talán keresztényi alapon nyissál egy sperma bankot, de jobb lenne ha a kereseteket (500 ezer forint alattiakat) minimum a 3-szorosára emelnétek. Akkor talán lenne negyobb kedv a nemzéshez!!! Addig süket duma, amiket mondanak!!!
RonaGyuri
ja és ha elvennétek a tanuláshoz, az önálló élethez és a szavazati jogukat még többet szülnének! =))
Lepényleső
Szívesebben segíteném a politikusoknak mondottakat arra az életre,amit ők szánnak nekünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.