Az Antall-kormány külügyminisztere, volt oslói nagykövet szerint vállalhatatlan, amit a Fidesz csinál.

Nem küldi vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet és biztos benne, hogy nem létezik Soros-terv – ezzel nyitotta Jeszenszky Géza a Magyar Nemzetnek adott interjúját.

Jeszenszky Géza szerint lenézik a választókat

Fotó és nyitókép: Wikipedia/Pelz

Soros Györgynek vannak változó elgondolásai, de azok az állítások, amiket a szájába adnak, hazugságok. Aki ezeket a rémmeséket elhiszi, az megtévesztés áldozata lesz, de annyira átlátszók a szövegek, hogy azon csak sírni vagy nevetni lehet. Nem kedvelem Sorost, aki 1990 előtt sok jó ügyet és személyt támogatott, utána viszont kemény, sokszor unfair ellenfele volt az Antall-kormánynak. Sok mindenben, például a bevándorlás ügyében eltér a véleményünk, de ettől még tragikomikusnak tartom, hogy már másodszor teleplakátolják vele az országot.

- fejtette ki Jeszenszky. Szerinte a menekültkérdést a gyökerénél kell megfogni, vagyis a menekültek hazájában kellene rendet tenni, hogy ne legyen okuk sem elindulni. Az egykori oslói nagykövet ma már nem vállal semmilyen közösséget a kormánnyal.

Az oslói nagykövetséget nyilván nem vállaltam volna 2010-ben, ha nem bíztam volna abban, hogy ha hibák mellett is, de a fő vonala, iránya jó lesz az Orbán-kormánynak. Konkrétan a Norvég Alap elleni teljesen indokolatlan támadás volt az, ami lemondásra késztetett.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Hülyének néznek minket,nem lenéznek! Nem kell elfelejtenünk szavazáskor kik is azok akik miatt elveszítünk mindenünket.Lehet háborogni fújni mutogatni másokra.A vége akkor is az, ennyire pofátlan gerinctelen félelmet keltő bosszúálló kormányunk még soha nem volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@lampa laz: Az is szép volt ahogy a cöfös Lomnici Zoltán apját a saját fideszes párttévéje retusálta ki :)
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/254/2540/25409/2540918_7b0475df4be80057e653bdbcfe7dc270_wm.jpg
Zeta
Benne és még néhány emberben van becsület! Mit jelent ma Magyarországon a becsület? Hát nem azt , amit a parlament diktál, 27 éve!
cs.n.
Én is lenézem azokat, akiket zombi módjára tudnak irányítani ilyen szarságokkal. De még jobban azokat, akiknek ott van a kezében a joystick.
Desischado
Igaza van, de ezt a birkáknak is el kellene újságolni, mert sajnos, még mindig nagyon sokan vannak!
human
@cs.n.: Szerintem is azok a főbűnösök akik kihasználják az emberek tájékozatlanságát, hiszékenységét, társadalmi helyzetét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.