A férfi annyit mondott a zsaruknak, sötét van és nem lát semmit.

Még péntek este kért segítséget egy férfi mobiltelefonon. Az erdőn át Sámsonházáról indult Nógrádmegyer irányába kerékpárral, de útközben eltévedt, a kerékpár gumiabroncsa kilyukadt, zseblámpája nincs. A 71 éves férfi az ügyeletes kérdésére elmondta azt is, hogy az éjszakai sötétségben nem tudott tájékozódni, de egy tisztáson tartózkodik.

A rendőrök szirénákkal érkeztek, hogy megtalálják egymást, így a bejelentés után két órával sikerült összeszedni az erdőből az átfagyott kerékpárost. Bringájával együtt hazavitték, ott pedig még a mentők is ránéztek a kirándulóra.

Nyitókép: pixabay.com cco (képünk illusztráció)

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Nem árt felkészülni ilyesmire, nálam mindig van "túlélőcsomag", ha hosszabb távra indulok. Pumpa, szerszámok, gumiragasztó, fejlámpa, nem sok helyet foglalnak, és nem mindig van rájuk szükség, de ilyen helyzetben milyen jól tudnak jönni. :) De még egy tekercs madzag, vagy ragasztószalag is nagy segítség lehet, volt már, hogy szétment a külső gumi, aztán úgy tekertem le a hátralévő 15 kilométert, hogy bálamadzaggal volt összefogatva. :)
Lepényleső
Ja,szinte lehetetlen küldetés lenyomozni amikor három méter pontossággal másodperceken belül behatárolható,hogy honnan jött a hívás.
mackoka46
Most a választásokig ők is jó fiúk lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.