A szocialisták nőtagozatának elnöke, Gurmai Zita egy videóban mesélt arról, hogy még 2003-ban rávetette magát egy diplomata.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reagens
De nagy divat lett szexuális zaklatás áldozatának lenni! Nem lesz ebből egy civil kezdeményezés is? Megérett rá!
simmering73
Valamiről nagyon el akarják terelni a figyelmet.
karma1
Szegeny csaj,... Mar csak emlek,... Remelem, 14 evvel ezelott azert jobban nezett ki...
Ha pedig "doktor", akkor igazan tisztaban lehetett volnna a jogaival,...Neki AKKOR kellett volna peldat statualni...
Elitelem az eroszak minden formajat, de azt is, aki 20-30 ev utan jon elo a semmibol, es kezd el olyan reszletekrol meselni, amik alapjan az illetot AKKOR azonnal letartoztattak volna.
Ha velem tortent volna meg, AZONNAL mentem volna a rendorsegre. Ne jojjenek a "pszichologiai nyomas" cimu dumaval, mert akkor most is szamot kellene adni rola, hogy miert is jottek ki MOST ezekkel a reszletekkel: szerintuk ennek MOST nem lesz semmifele pszichologiai hatasa rajuk nezve? Mert szerintem lesz.
Ha Zitat AKKOR valaki megtamadta, neki azonnal kellett volna jelentenie ezt a sajat fonokenek, hogy milyen kovetkezmenyekkel jarhat a "nagypolitikaban", ha elojon a valoban megtortent esetevel.
Sarosdi Lilla tette eleg bator, de nem igazan erthetol nala sem a 20 ev hallgatas. Es hiaba mondja, allitja o, hogy sok emberrel beszelt, akikkel ugyanez vagy hasonlo tortent meg, eddig EGYIKUK SEM vallalta a nevet, es nem allt ki Sarosdi mellett. A sajat ferje persze, hogy ki fog allni mellette, aztan nehogy valaki multbol azzal alljon elo, hogy"hat a Schilling ur is mindenkit megprobalt megfektetni" a szereposztas elott, mert az lenne az igazi ontokonloves...:o)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.