Minősíthetetlen önmagában is a nyílt korrupció, ahogy Tállai András NAV-elnök focicsapata kapja a Felcsút utáni második legnagyobb TAO-támogatást, azoktól a cégektől, amelyeket a NAV adóügyi ellenőrzése érint(hetne). Ez a második legprimitívebb korrupció, amely valaha volt a világon, ez egyértelműen büntetőjogi kategória. Tállait vesztegetés, befolyással való üzérkedés miatt azonnal le kellene tartóztatni. Minderre nyilván azért nem kerül sor, mert a Tállai-féle bűncselekmény a miniszterelnök által elkövetett azonos bűncselekmény miatt csupán a második a sorban, és ha Tállait ezért bárki felelősségre vonná, akkor a nagyobb elkövetési értékkel büszkélkedő Orbánt előbb el kellene ítélni. Ilyen pofátlan bűnszervezet még nem birtokolt államhatalmat a demokrácia köntösébe bújtatva. A kínai kommunista diktatúrában ennek a korrupciónak tizedéért nyilvánosan akasztanak. De Tállai ezzel bebiztosította magának az állását, mert egyrészt a futball támogatása a NER primitív rendszerében...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Agyvérzést kapok tőlük, ahogyan mímelik a törvényességet, miközben mindenki tudja róluk, hogy kik is ők valójában. A magyar nemzeti maffia egyik fő piszkos munkát végző brigádja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
A cikkben ott az igazsag, s ami nagyon sajnalatos, a jovo is ott olvashato.
human
@mackoka46: Na hallod. Roppanásig szorul az öklöm mikor arra gondolok, hogy az az intézmény, a NAV akinek mindannyian naponta toljuk a milliárdokat egy kicseszett nagy korrupt intézmény. Le merem fogadni, hogy fő profiljuk a fideszes adócsaló cégek fedezése és a konkurens vagy olcsón fideszesnek átjátszandó cégek tönkretétele.
mackoka46
@human: Nagyon széles a paletta: a vezetők csencselésétől, a kubatov listán szereplő egyének és cégek agyon-vissza büntetése, a politikai ellenfelek megrágalmazása és elhurcolása, a fő feladat persze a pénzbehajtás maguk és az orbánc slepp részére.
cs.n.
Nincs NER. Az csak egy lufi. Kivel működnek ezek együtt nemzetileg? Milyen együttműködés, hogy leszarom (ha szerencséje van, különben fejberúgom) azt, aki nem azt harsogja, amit én? A NER egy akkora tré vacak, hogy még fideszéknek is kínos emlegetni, pedig ők dobták be ezt a nagy, finggal feltöltött narancslufit.
Nessy
Az adóhívatal sohasem volt liliomos cserkész egylet, de most "állami ítélet végrehajtó"!Azt és akkor vegzálja, akit, amikor pártunk és kormányunk megrendel! Ilyenkor választás előtt dupla adag "Activál" tablettát szednek!
human
@mackoka46: Orbán egyszer megmondta, hogy az ellenzéket nem legyőzni, hanem elpusztítani kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.