Érdekes figyelni, hogyan próbálják átírni a múltat visszamenőleg. Mert az mégiscsak kellemetlen, hogy éppen olyan embert minősítettek Sátánná kormányzatilag, akinek kapcsolatai a kormánypárttal korábban, hát, legalábbis élénkek és barátiak voltak. Akkor még a Fidesz is sátánista volt. Illetve, lehet, hogy nem is. Mostantól minden másképp volt. Völner Pál igazságügyi államtitkár, egyben a Fidesz Komárom-Esztergom megyei elnöke így emlékszik vissza a közelmúlt történelmére az egyik közpénzből kitartott harci és propagandablognak adott interjújában. A téma természetesen Soros és az ő színeváltozása.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Ez valóban az, aminek Simicska jellemezte!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Anyám! Hogy ez nekem nem jutott eszembe! Milyen egyszerűen meg lehet oldani a múlt sz@r dolgait.Retusálunk,oszt jóvan.
Klubtag
Szinte mindent bevetnek, amit Sztálintól, Ráksitól, Pulyintól meg a hozzájuk hasonlóktól el lehet tanulni a hatalmuk megtartása érdekében.
Tisztelt Merkel Nagyasszony! Még mindíg nem világos?
kereső
@Yoda69: könyvben is megvan, de netről is lementettem .Átirjuk a múltat, 2010-től ez megy,és már sok mindenki úgy emlékszik a régmúltra, ahogy orbán.
magyarbakancs
Igai Magyar emberek oda szarnak ahonnan valamikor jót kaptak.
simmering73
Mi lesz ezekkel az idiótákkal, ha netán Soros György véletlenül megmerészel halni. Valószínűleg utána halnak. Úgy legyen.
Hellcat
Az internet nem felejt a történelemhamisítás pedig az egyik legpatkányabb dolog amit el tudok képzelni.
www.youtube.com/watch?v=VM5W0DkORes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.