Bár fanatikusból nincs hiány, akadnak, akik különbséget tudnak tenni a valós kockázatok és a gyűlöletkeltés között. Egyszerre akarjuk megállítani Brüsszelt és tartjuk egyre előnyösebbnek európai uniós tagságunkat. Hogy is van ez? Utóbbi megállapítás forrása az Európai Parlament éves átfogó közvélemény-kutatása, amelynek hitelességéhez reményeink szerint nem fér kétség. Legalábbis induljunk most ki ebből, már csak azért is, mert az iménti látszólagos ellentmondást nem is olyan bonyolult feloldani. Az alapos kutatásban sok érdekes részletkérdés is szerepel, ezek alapján pedig magunkra ismerni sem nehéz.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még a közvetlenül érzékelhetőnél is keményebb a helyzet

Az Eurobarometer által közölt adatok elkeserítő lépet mutatnak rólunk

Az EU-s közvélemény-kutatásokért felelős szervezet egyik legújabb vizsgálatáról számol be az mno.ho mai vezető írása.
Miközben az átlagnál lényegesen nagyobb százalékban véljük úgy, hogy számunkra előnyös az EU, az ártunk és qurmányunk propagandája érzékeny talajra hullott. Igencsak érdekes és elgondolkoztató adat, hogy az átlagnál másfélszer nagyobb azok száma, akik „félnek a terrorizmustól és az ellenőrizetlen migrációtól … sőt utóbbit a legfőbb fenyegetések között említette”.
Ami túl azon az egyszerű tényen, hogy az egész teljes mértékben megalapozatlan – lényegében pirez effektus -, hiszen nálunk sem érdemi terrorizmusról, sem pedig migrációról (hacsak a kivándorlókat nem nézzük) nem beszélhetünk, még pikánsabb a dolog. A kevésbé félelmetes dolgok között olyan tényezők szerepeltek, mint: „mint a szegénység, a munkanélküliség, a klímaváltozás, (a cikk nem említi, de biztos szerepelni kellene a korrupciónak is) a politikai szélsőségek vagy éppen az adatbiztonság.”!
Igen ártunk és qurmányunk ebben a disciplinában kétség kívül jobban teljesít, sőt eredményesebben is: NÉPHÜLYÍTÉS!
tudode
Ha abból indulunk ki, hogy "AZ ÉREMNEK KÉT OLDALA VAN"!
.
Az ami ebben az országban folyik a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE génhibájából, már ami a TÁRSADALOM NYUGALMÁNAK amelyet ezeknek az ECTE JOG-ÁSZOKNAK is tudniuk kell, már ami KÖZNYUGALOM megzavarását illeti, kimeríti a Btk fogalmát.
.
Lássuk csak:
.
--- Köznyugalom elleni bűncselekmények
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6znyugalom_elleni_b%C5%B1ncselekm%C3%A9nyek
.
---- Rémhírterjesztés
hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9mh%C3%ADrterjeszt%C3%A9s
.
A legfélelmetessebb az, hogy ANNAK VAGYUNK TANÚI, hogy ELTERELŐ HADJÁRATRÓL van szó, mégpedig arról, hogy a KORRUPCIÓ az egeket verdesi, és ez a rezsim a SAJÁT HATÁSKÖRÉBE TARTOZÓ feladatainak (eü., oktatás, szoc.ellátás, stb., alanyi jogok elvétele, strb. stb.) csak immel, ámmal tesz eleget, amelyet az is alátámaszt az a
.
--- Lesújtó jelentés - Máról holnapra él a kétharmad
nepszava.hu/cikk/1143688-lesujto-jelentes---marol-holnapra-el-a-ketharmad
.
DE LEGALÁBB A FÉLELEM ízét érezhetik a nyomorúságuk mellé!!!
papa.49
A kormányzat számára van egy vitathatatlan előnye a Soros tervre hivatkozásnak!!! Mivel ezt rátudják kenni Brüsszelre, úgymond nem tudnak ellene tenni, tehát nagyon jó figyelemelterelő az itthoni állapotokról az egészségügyben, az oktatásban, a szegénységben, a kilátástalanságban!!!Így mindezt nem kérdezik meg az emberek, hanem szidják az Uniót !!!
A fütyisz ebben vitathatatlanul NAGY MESTER !!!
A TERELÉSBEN !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.