A hivatalos ötvenhatos programsorozat idén a Stefánia-palotában tartott ünnepséggel indult október 19-én, a katonai hagyományokat ápoló társadalmi szervezetek képviselőinek tartott rendezvénnyel. Vargha Tamás államtitkár (a képen) nyitóbeszédében férfias határozottsággal közölte a hallgatósággal,…

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bocs hamar küldtem el:
szóvak itt van nekünk a derék "szőröstalpú" nyervogó dumb-rich-ünk, aki nap mint nap okadatolja elképesztő bornírtságát, osz't mégsem lett még államtitkár! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: még az a jó, hogy te betépve - minimum a vakhit által - képzelődsz! =))
RonaGyuri
@Csizmás Kond: ez most töredelmes vallomás? Több néven is írkodsz???
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Gyuri én amikor ezen a néven kezdtem itt írogatni te azt sem tudtad hogy eszik-e vagy isszák ...erről ennyit.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: te mondat (9:45), hogy halfarok dumb-rich is te vagy! =))
Nessy
Ez a jótét lélek biztos, hogy nem élt az igazi szögesdrót ( vasfüggöny) mögött, mert akkor nem mondana ilyen bornírt ostobaságokat.
Ezek a beszédek egyre gyakrabban juttatják eszembe a Négyszögletes kerekerdőt, ahol a félelmet a "jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok!" szöveg táplálta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.