Névtelenül mesélte el a 444-nek több nő, hogy fiatal korukban hogyan környékezte meg őket Marton László színházi rendező. Az is kiderül elmondásukból, hogy miért nem tiltakoztak, miért nem szóltak, miért találkoztak a rendezővel annak ellenére, hogy előtte megalázta őket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Addig, amig nem adjak meg a nevuket, addig csak ragalmazo'k, akik igy vesznek elegtetelt a felresikerult eletukert, es azert, hogy nem sikerult szinessze valniuk. (Ez a szerencsetlen kulseju Sarosdi is Schillingnek koszonheti azt, hogy o "szineszno" lett, es a ferje foglalkoztatja a munkaiban.)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
arról persze nem meséltek, hogy hogyan jutottak el a mester keze-ügyébe! =))
karma1
@RonaGyuri: Konyorgom, valami konkretumot, es foleg a NEVUKET!!!
Mikor vallaljak majd a nevuket? Ugyanugy, mint Marton??? Vagy mint Sarosdi??? (Bar a Veiszer-fele interjuban nekem az jott le, hogy betanult szoveget mond, valaki felbujtotta erre a tettre, hogy vadolja meg Martont. Miert pont OT???
Ugy nez ki, hogy nincs ma feketeseggubb az egesz szineszvilagban szeles e Magyarorszagon, kizarolag Marton. Szoval, mit tudhat o???
RonaGyuri
@karma1: a dologban az a legszebb, hogy ezek körül a mesterek közül több tucat csinos nő lebzselt, akik között tehetségesek is voltak szép-számmal. Nem volt szükségük rá, hogy trükkel szerezzenek maguknak partnert.
Csizmás Kond
ja persze akkor az anyjukat is Marton mellé fektették volna csakhogy sikerüljön nekik odajutni.
...ribancrinya az egész.
karma1
Addig, amig nem adjak meg a nevuket, addig csak ragalmazo'k, akik igy vesznek elegtetelt a felresikerult eletukert, es azert, hogy nem sikerult szinessze valniuk. (Ez a szerencsetlen kulseju Sarosdi is Schillingnek koszonheti azt, hogy o "szineszno" lett, es a ferje foglalkoztatja a munkaiban.)
karma1
Egy no bemegy a rendorsegre, es elmondja az ot kerdezo rendornek, hogy ot megeroszakoltak.

- Es mondja, asszonyom, mikor tortent az eroszakteves?
- Hetfon, szerdan, csutortokon, es ma is arrafele megyek haza...

Az egyik csaj tobbszor is feljott VIDEKROL, hogy talalkozzon Martonnal, es tobbszor is bebujt az agyaba. No komment.
Csizmás Kond
Amúgy az a nő aki magár valamelyest is erkölcsösnek tartja az nem publikálja a fiatalkori befekvéseit sőt azzal sem kérkedik, hogy valaki mert úgy nézett ki kurvának képzelte.
szaboria1
Nagyon uborka szezon van a lapoknál, hogy a nevüket nem vállalva nyilatkoznak és meg is írják. Pedig lehet, hogy nem is így volt az eset mert aki többször is vállalta az már bele egyezés.
namihami
Addig se a Fidesz dolgairól beszél a nép. Parasztvakítás indul és mint a lavina.
volvós
Azért ez a Laci bácsi hatalmas étvágyú lehetett fiatal korában,
ha ennyi ribanc emlékszik a kellemes légyottokra...ahogy a Nőket
olvasom, felmerül a kérdés bennem, hogy mostanság kevés az
esélyük arra, hogy valaki jól " megerőszakolja " a nunijukat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.