Amennyiben egy pap konfliktushelyzetben érezhetően az egyik oldal nézeteit tolja, felfüggesztik "állásából". Végre! A kis bibi, hogy egyelőre Lengyelországban. A bíboros érsek egy római katolikus újságnak adott interjúban elmondta, hogy a bevándorlóellenes megmozdulásokban résztvevő papokat fel fogja függeszteni.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nálunk akkor az erdősbíboros-elsőhegedűsprímás nagy bajban lenne, mert saját magán kellene kezdeni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Nálunk akkor az erdősbíboros-elsőhegedűsprímás nagy bajban lenne, mert saját magán kellene kezdeni.
RonaGyuri
@lampa laz: pedig őt tényleg nem ártana felfüggeszteni a dagadt törpe barátjával együtt
tudode
Nem csak Lengyelországban, ahol csak most kezdődik ez a misztikus baromság, már 2010-ben már a mise közben a tiszteletes FŰZTE A HÍVEKET, hogy szavazzanak a Fideszre!!. Az óta az én TEMPLOMOM AZ OTTHONOM, elment az illuzióm!!!
.
Annak ellenére, hogy ez a KAMÉLEON, csupán politikus "szakmából" innen, onnan, amúgy jobb-, és balkézről élő anno pipás volt a papokra valamiért, mert aszonta:
.
--- Csuhások! Térdre, imához!
nol.hu/archivum/20110430-csuhasok_terdre_imahoz-1054891
.
És a CSUHÁSOK SZÁMÁRA van az a pénz, amennyiért BEFOGADJÁK EZT a szinte mindentől, ma már minden vallást elfogadó BÁRÁNYT, VAGY BIRKÁT, v embernek látszó tárgyiasult lényt!!! Ó! Már külföldön is építgeti a templomokat! Sőt,,,,,, az iszlamistáknak is
.
---- Óriásmecset épül Budapesten és Debrecenben is (Oszt mégse, mert jöttek a migráncsok)
vigyazo.blog.hu/2015/05/15/ezt_a_hatalmas_mecsetet_epithetik_budapestre
.
A lengyelek ráizélnek a sompolygásra, ha KÖVETIK a mi kis DIVATBÓL KIMENT XIX, századi szinten bedugult valakinket!!!
sziralisa
@mackoka46: Szó nincs róla: "Ne keveredjetek közéjük, és ők se keveredjenek közétek, mert az ő isteneikhez hajlítják szíveteket!" 1Királyok 11.2. Azt, aki le akar fejezni téged, ha nem térsz át a vallására, nem kell befogadnod... ha ezzel újat mondtam volna.
lampa laz
@RonaGyuri: azt hiszem elég lenne ezt a két mocskot eltávolítani a hatalomból, h újból béke és barátság legyen kis hazánkban. A híveik is beállnának a sorba, mert csak addig istenítik ezt a tolvajt, amíg pénzt szór a fejükre, ha ez elapad egyszer, a fidesz nem nyert többet 2/3-dal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.