Pécs sokkal többre érdemes városa manapság gyakran kerül a hírekbe, mint a Fidesz célvárosa. Hol a Zsolnay-mizéria okán, hol a képviselőtestület viselt dolgaival kapcsolatban derülnek ki felemás hírek. Most újabb lódításra derült fény.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mondja egy olyan szarzsák aki a pártközpontban volt ,,munkatárs,, !!!
Na ettől már hányni kell sugárban !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezek az agyament ürgék, ha infarktusuk van, meg kérdezik a dokit, hogy kire szavazott legutóbb , és ha nem a fideszre, akkor inkább feldobják a talpukat? Talán ha gondolkoznának, akkor tudnák, hogy Trianont az akkori "uraknak" kell megköszönni, nem egy orvos tehet róla, aki életeket mentett, és ment azóta is átvitt értelemben, mint a Bábaképző megalapítója!
papa.49
@CsipkeRózsa: Sőt pontosan tudták kinek a szobrát dobják ki és ez az igazán felháborító !!!
tudode
Nehéz tárgyilagosan. nyomdafestéket tűrően írni erről a MAGUKAT KI TUDJA MINEK KÉPZELŐ társaságról, egyletről, bagázsról, szektáról, v mikről, kikről, akkor, amikor még a VAGYONGYŰJTÖGETŐ FIRST LADY "pogácsája" is ALKOTÁS..
.
Nem találtam ki, szte:
.
---- Lévai Anikó otthon
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw&t=4s
-
Szégyen, gyalázat, a Fidesz szekta emberrel, állattal, alkotással való bánásmódja/'törődése"
.
----- Szeméttelepen őrzik a Kossuth díjas szobrász munkáját
rtl.hu/rtlklub/hirek/szemettelepen-orzik-a-kossuth-dijas-szobrasz-munkajat
.
Ezek a putriból az ÉGIG FELTÁPÁSZKODÓ enteuloktok NEM TUDJÁK, hogy 14 szoborpark van Magyarországon.
.
KISZ "urak" íme:
..
----- Szoborparkok Magyarországon
kirandulastervezo.hu/celpont/szoborparkok
.
Nincs joguk a múltat eltörölni, és az egész ország JÖVŐJÉT SUTBA VÁGNI A BAROMSÁGAIKKAL!
De ők azt hiszik. Fizetnek is majd keményen MINDENÉRT amit elba...k!!!
Nessy
@tudode: Ilyen ostoba embereken múlna, nem lennének múzeumok, köztéri szobrok, régi épületek, emlékek!
Az iszlám fanatikusok, a kinai kulturális forradalom hívei tettek tönkre sok évszázados műremekeket pusztán ostoba elvakultságból!
tudode
@Nessy: .
Borzasztó tényleg ezt a hasonlóság az iszlám fanatikusokkal, és a kínai kulturális forradalom híveivel.
.
Köszönöm!
Még a hideg is kiráz attól, hogy véráldozatot NEM ÉRDEMLŐK mennyire messzire el merészelnek menni.
.
Mindenkinek a SAJÁT FEGYVERÉVEL kellene nemtetszésüket kifejezni, hogy TÉRJENEK ÉSZRE, hasonlóan Bródy Jánoshoz
.
---- Bródy János - Haggyá má békibe
www.youtube.com/watch?v=hdwvp05gFd0
,
Lehetne ezen a pofagoló baromságain, EMBERTELENSÉGEIN jókat mulatni, de SAJNOS MÁR ÚGY ELFAJZOTT, hogy ő lett az országban az ÉLET, HALÁL ura az OLAJÜGYEK ÓTA IS!!!
quadrocopter
"Kövér László még 2010-ben nyilatkozta, hogy a ciklus végére eltávolítják az őszirózsás forradalom és az abból felemelkedő Nemzeti Tanács vezetőjének, Károlyi Mihálynak a szobrát a Kossuth térről. "

"Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!" Ahhoz, hogy kicsit jobban megértsük, ki is valójában ő, bele kell mélyednünk családjának múltjába. Kövér László édesapja asztalosmesterként dolgozott, és már az 1930-as évektől a szociáldemokrata párt, majd később az MSZMP tagja; a családja múltjában a tanácsköztársasági felmenők is jelen vannak. "Apai nagyapám és nagyanyám szociáldemokrata érzelműek voltak. Nagyapámnak a szociáldemokrata párt pápai szervezetének a Bethlen-Peyer paktumot követő megszervezésétől jogfolytonos volt a párttagsága haláláig, 1989-ig, szemben nagymamámmal, akit az 1948-as pártegyesülést megelőző tagrevízióval, mint "klerikális elhajlót" kiraktak a pártból. Az ilyen gyökereimet nemcsak nem szégyellem, de büszke is vagyok rájuk.
Forrás: kuruc.info/r/9/51613/

Azonban a java csak ezután következett életében. A Fidesz többi nagy személyiségéhez hasonlóan őt is támogatta Soros György, ugyanis 1987-1988-ban az MTA-Soros Alapítvány ösztöndíjasaként a közép-európai társadalmi mozgalmakat "kutatta". A tanácsköztársasági, vörös felmenőkkel bíró Kövér kommunista volta mellett egyébként nem véletlenül vált a Fidesz egyik meghatározó vezérérévé. 1990 után azok közé tartozott, akik minden tettükkel akadályozták a kommunista rezsim vezetőinek elszámoltatását és bíróság elé állítását. Azonban ne menjünk ennyire a dolgok elébe. Soros György biztos támogatásával, óriási önbizalommal a következőket mondta az 1985-ös IV. Országos Szakkollégiumi Találkozó megnyitóján: „Mi, akik most itt ülünk, talán nemsokára ennek a társadalomnak a vezető pozícióiban találjuk magunkat – akár tetszik ez nekünk és az előttünk járóknak, akár nem, feljebb vagy lejjebb meghozott döntéseinkkel, munkánkkal egyének, csoportok, s rajtuk keresztül az egész társadalom sorsát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.