Hétfőre piros riasztást adtak ki Budapestre, erre hivatkozva lemondta a Kossuth térre tervezett tüntetést a Gulyás Márton fémjelezte Közös Ország Mozgalom.

Az esőre hivatkozva lemondták Gulyás Mártonék a holnapra tervezett tüntetést

(Fotó: YouTube/Profilax AGM)

Közleményük szerint az elmúlt hetekben mindent megtettek, hogy közös színpadra állítsák a demokratikus ellenzéki pártok és a rendszerkritikus civil ellenzék képviselőit.

A mozgalom ezzel azt a munkát akarta folytatni, melyet a választásitörvény-javaslat nyolcpárti elkészítésével kezdett meg.

„Nem adtuk fel akkor sem, amikor egyes pártok politikai okokból nem vállalták fel a közös jelenlétet, mindent megtettünk, hogy továbbvigyük a civilekkel közösen a tüntetést, ismertessük a magyar társadalom követeléseit, kijelöljünk egy olyan utat, ami a jelenlegi igazságtalan rendszer 2018-as megszüntetéséhez vezet."

A piros riasztás viszont olyan külső tényező, amellyel nem számolhattak és ha ennek ellenére is megtartanák a tüntetést, azzal a résztvevők testi épségét kockáztatnánk – fejtegetik a közleményükben. A jövő héten tájékoztatást adnak arról, milyen keretek között folytatják a munkát a változásért és igazságosságért 2018-ban.

(24.hu)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Okosabb volt lemondani a megmozdulást, mint pár elszánt emberrel - tömeg sehol - megtartani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Azé' nem csak eső lesz, hanem szél is, 10 fokos hőmérséklettel. Volt már ott esernyős tüntetés, de akkor nem volt szél, végigállta a tömeg. De szélben az esernyő se sokat ér.
peterkelemen
Ennyit a mai gyáva magyarokról. Egy eső miatt lemondták a forradalmat. :D Röhej :D Őseink forognak a sírjaikban a sok mai gyáva semmirekellő gerinctelen magyar miatt. A mai magyarok a panaszkodáson és meghajláson kívül semmit sem tudnak és nem is akarnak csak várnak a sültgalambjukra. A világ leggyávább népévé züllött a magyar.
Desischado
Ha esik az eső, akkor a magyar otthon lapít, nem kell a forradalom. Petőfiék joggal foroghatnak a sírjukban.
Jozefina
Az eső a hivatkozási alap, de lehetséges, hogy ez volt a fidesz-kdnp- esetleg orbán személyes kérése!!!?? Kicsit kilóg a lóláb!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.