Hétfőre piros riasztást adtak ki Budapestre, erre hivatkozva lemondta a Kossuth térre tervezett tüntetést a Gulyás Márton fémjelezte Közös Ország Mozgalom.

Az esőre hivatkozva lemondták Gulyás Mártonék a holnapra tervezett tüntetést

(Fotó: YouTube/Profilax AGM)

Közleményük szerint az elmúlt hetekben mindent megtettek, hogy közös színpadra állítsák a demokratikus ellenzéki pártok és a rendszerkritikus civil ellenzék képviselőit.

A mozgalom ezzel azt a munkát akarta folytatni, melyet a választásitörvény-javaslat nyolcpárti elkészítésével kezdett meg.

„Nem adtuk fel akkor sem, amikor egyes pártok politikai okokból nem vállalták fel a közös jelenlétet, mindent megtettünk, hogy továbbvigyük a civilekkel közösen a tüntetést, ismertessük a magyar társadalom követeléseit, kijelöljünk egy olyan utat, ami a jelenlegi igazságtalan rendszer 2018-as megszüntetéséhez vezet."

A piros riasztás viszont olyan külső tényező, amellyel nem számolhattak és ha ennek ellenére is megtartanák a tüntetést, azzal a résztvevők testi épségét kockáztatnánk – fejtegetik a közleményükben. A jövő héten tájékoztatást adnak arról, milyen keretek között folytatják a munkát a változásért és igazságosságért 2018-ban.

(24.hu)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Okosabb volt lemondani a megmozdulást, mint pár elszánt emberrel - tömeg sehol - megtartani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Ennyit a mai gyáva magyarokról. Egy eső miatt lemondták a forradalmat. :D Röhej :D Őseink forognak a sírjaikban a sok mai gyáva semmirekellő gerinctelen magyar miatt. A mai magyarok a panaszkodáson és meghajláson kívül semmit sem tudnak és nem is akarnak csak várnak a sültgalambjukra. A világ leggyávább népévé züllött a magyar.
Szeparepa2
Picsába pedig már megvettem a köteleket és épp címkéztem volna névre szólóan, hogy Orbán, Rogán, Habony, Vajna, Szijjártó, Matolcsy stb stb... Szépen glédába akartam állítani a molotovokat is a pincébe százszámra, mint a borokat... Erre lefújják...? Egy szaros eső miatt marad el a forradalom megint...? Hát ez hihetetlen... XD
Desischado
Ha esik az eső, akkor a magyar otthon lapít, nem kell a forradalom. Petőfiék joggal foroghatnak a sírjukban.
Jozefina
Az eső a hivatkozási alap, de lehetséges, hogy ez volt a fidesz-kdnp- esetleg orbán személyes kérése!!!?? Kicsit kilóg a lóláb!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél