Egyre nagyobb az egyetértés az átkosban regnáló Rákosi Mátyás, és a ma hatalmon lévő Orbán Viktor kommunikációját kiokoskodók között. A párhuzam érzékeltetésére Ujhelyi képviselő ragadott klaviatúrát.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Sajnos a butaság süt minden hasonlítgatásból, ebből IS !

Csak szeretne olyan művelt, és vezéregyéniség lenni mint a korábbi vezető, de a gonoszságban, és az egyéni gazdagodásban-, rongyrázásban biztosan meg IS haladta..., az igaz !
nezelodo
Elég nehéz felfogásiak vagytok szocikáim, hogy csak most világosodtatok meg! Azt azért el kell ismerni, hogy a kiskopasznak is bejött, mert csak a filmhíradó meg a néprádió volt, és a potrohos is sikerrel alkalmazza, mert mindent maga alá gyűrt, ami hangot ad, és kép nézhető rajta. Ami meg nyomtatott, azt a nem stróman báblőrike "tulajdonolja"
tudode
Újhelyi netán gyertyát tartott? V. megkérdezhette volna az őseit hogy volt, mint volt.
A mi vant már ő is tudja!!!

A két ember között azért van dióhéjban oltári különbség!!

-- Az egyik hatalommániás volt, tömlöcbe záratta az ellenfeleit,
.
-- A másik az KARAKTERGYILKOLÁSZÁSSAL teszi u.a. még a haverjaival is, ha nem az ő nótáját fújják. Ezen kívül ELHATALMASODOTT RAJTA a pénz, és hatalom iránti őrülete.
.
--- Az egyik csak a kongresszuson áttételesen MUTATOTT IRÁNYT az alattvalóinak, SZIDTA A KAPITALISTÁKAT, nem buzerálta a PÓRNÉPET. Elkezdte ujjáépíttetetni az országot,

- A másik lélegzetvétel nélkül NAPONTA többször NYOMJA A SÓDERT akár ellentmondva az előző napi AZ AZ IGAZSÁG-ának, és

- rafcsi módonm törvényesítetten visznek mindent a haverok, barátok, még azt is ami le van betonozva..
.
De az tuti, hogy NEM VOLT ILYEN BIZONYTALANSÁG, KILÁTÁSTALANSÁG, mint ebben az illiberális izében. Aki túlélte a II. világháború borzalmait örült, hogy élt, és siratták az elesetteket.
.
Mekkora különbség a két "diktátor" között!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.